Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕγκεκριμένος προορισμός των Κινέζων η Ελλάδα

Εγκεκριμένος προορισμός των Κινέζων η Ελλάδα

Η Ελλάδα απολαμβάνει πλέον το προνόμιο του Approved Destination Status (ADS) από την κινεζική κυβέρνηση. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άκης Τσοχατζόπουλος μετά τη λήξη των επαφών του με τον […]

Η Ελλάδα απολαμβάνει πλέον το προνόμιο του Approved Destination Status (ADS) από την κινεζική κυβέρνηση<...>. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άκης Τσοχατζόπουλος μετά τη λήξη των επαφών του με τον αντιπρόεδρο της Κίνα<.>ς Li Lauqing ο οποίος από το Σάββατο 18 Μαΐου βρισκόταν στη χώρα μας επικεφαλής 95μελούς αντιπροσωπείας.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Τσοχατζόπουλος πρόκειται να δημιουργηθεί μία Επιτροπή Ανάπτυξης και Πολιτισμού μεταξύ εκπροσώπων των δύο κυβερνήσεων η οποία θα έχει ως αρμοδιότητα την δημιουργία κοινών δράσεων σε θέματα πολιτισμού, έρευνας, τεχνολογίας, ενέργειας, ανάπτυξης και τουρισμού.

Ο χαρακτηρισμός της Ελλάδας ως ADS δίνει τη δυνατότητα στους Κινέζους πολίτες να ταξιδεύουν στη χώρα μας για λόγους αναψυχής, κάτι που μέχρι σήμερα δεν επιτρεπόταν γεγονός που περιόριζε τα ταξίδια των Κινέζων μόνο για επαγγελματικούς λόγους. Άμεσα πρόκειται να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για να καθοριστούν επακριβώς οι όροι και οι διαδικασίες συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024