Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο AGL Luxury Villas, στη Μύκονο, ξεκινά τη λειτουργία του στις 17 Μαΐου 2021
Ξενοδοχεία

Το AGL Luxury Villas, στη Μύκονο, ξεκινά τη λειτουργία του στις 17 Μαΐου 2021

Το θέρετρο διαθέτει 10 πολυτελείς βίλες που βρίσκονται στη μοντέρνα περιοχή του Αγίου Λαζάρου.

Το AGL Luxury Villas είναι μια συλλογή από πολυτελείς βίλες στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου στην Μύκονο και προσφέρει απόδραση για τις διακοπές των επισκεπτών της.

Η AGL Luxury Villas, που βρίσκεται στο νησί της Μυκόνου και είναι μέλος του τμήματος φιλοξενίας της SCD Group Ltd ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει ξανά για τη σεζόν του 2021 στις 17 Μαΐου.

Το θέρετρο διαθέτει 10 πολυτελείς βίλες που βρίσκονται στη μοντέρνα περιοχή του Αγίου Λαζάρου. Εμπνευσμένο από τη μυθολογία και την παράδοση, σχεδιασμένο με κομψότητα, με σύγχρονες ανέσεις, πλήρως εξοπλισμένες suites, με ιδιωτικές πισίνες, προσφέρουν θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου και το νησί της Δήλου.

Με την ελεγχόμενη πρόσβαση, την αποκλειστικότητα και την απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής 24/7, καθώς και εφεδρικές γεννήτριες, ιδιωτικό σύστημα αφαλάτωσης νερού και περίμετρο σύνθετης παρακολούθησης CCTV 24/7, το θέρετρο εξασφαλίζει ήρεμες διακοπές με απόλυτη αίσθηση ελευθερίας.

Για VIP διαμονές, υπάρχει ιδιωτική προβλήτα και ελικοδρόμιο.

Το AGL Luxury Villas βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία σε ένα γαλήνιο, προστατευμένο από τον άνεμο, σημείο της Μυκόνου, λίγα μόλις λεπτά από τις πιο περιζήτητες παραλίες, τα περίφημα νυχτερινά clubs και τα εστιατόρια του νησιού.

Το Meliti Waterfront Suites, το άλλο μέλος της SCD Group Ltd, ένα συγκρότημα πολυτελών ιδιωτικών suites στην Κεφαλονιά, είναι επίσης έτοιμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες στις 14 Μαΐου. Και τα δύο καταλύματα, ακολουθώντας τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγείας για την ασφάλεια των επισκεπτών έναντι του COVID-19, είναι έτοιμα να καλωσορίσουν όλους τους επισκέπτες, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2021.

Το SCD Group διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο πολλών ξενοδοχείων στην Ελλάδα που αναμένεται να ανοίξουν από το 2022.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024