Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςGreek Panorama Virtual: Αφιερωμένη στην Κύπρο, τη γαστρονομία και την άθληση, και την επιχειρηματικότητα
Εκθέσεις

Greek Panorama Virtual: Αφιερωμένη στην Κύπρο, τη γαστρονομία και την άθληση, και την επιχειρηματικότητα

Στις 25 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί σύζευξη με την Κύπρο, με τη διευθύντρια του ΕΟΤ Κύπρου να αναλύει την αγορά της Κύπρου, τις δράσεις του ΕΟΤ στην προβολή της Ελλάδας στη Κύπρο και να συνομιλεί με εκπροσώπους από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία της χώρας.

Συνεχίζει δυναμικά και πιστά κάθε μήνα την παρουσία της και την προβολή της Ελλάδας και των τουριστικών της προορισμών η έκθεση Greek Panorama Virtual και αυτή τη φορά στις 25 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί σύζευξη με την Κύπρο, ενώ θα γίνουν συζητήσεις σε πάνελ για τη γαστρονομία και την άθληση, αλλά και την επιχειρηματικότητα αυτή τη δύσκολη στιγμή της επανεκκίνησης.

Το πάνελ για την επιχειρηματικότητα συντονίζει ο δημοσιογράφος κ. Χρήστος Κοτσακάς από το “Επιχειρώ” με διακεκριμένους καλεσμένους που θα δώσουν ιδέες και λύσεις στους επιχειρηματίες του τουρισμού για την αξιοποίηση των εργαλείων χρηματοδότησης που είναι στη διάθεση τους τη στιγμή της επανεκκίνησης.

Το πάνελ που θα είναι αφιερωμένο στη γυναικεία επιχειρηματικότητα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Μαρία Ακριβού και δίνει έμφαση στις γυναίκες που με την ιδιαίτερη προσωπικότητα τους συμβάλουν στην ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

Η γαστρονομία και η άθληση είναι δύο συνδεδεμένες δράσεις που αναζητούν οι τουρίστες όταν επισκέπτονται τη χώρα μας και βρίσκουν λαμπρό πεδίο δράσεις στη Περιφέρεια Θεσσαλίας που, αυτήν τη φορά, είναι η τιμώμενη περιφέρεια της έκθεσης. Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Μπουτίνας μαζί με επαγγελματίες του χώρου θα αναλύσει πως η γαστρονομία αλλά και οι αθλητικές δραστηριότητες προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία στους επισκέπτες της Θεσσαλίας.

Κατά τη διάρκεια της διασύνδεσης με την Κύπρο, η διευθύντρια του ΕΟΤ Κύπρου κα Αθηνά Σπακούρη θα αναλύσει την αγορά της Κύπρου, τις δράσεις του ΕΟΤ στην προβολή της Ελλάδας στη Κύπρο, και θα συνομιλήσει με εκπροσώπους από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία της χώρας για να καταγραφεί η τωρινή, αλλά και η μελλοντική κατάσταση του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024