Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞεκίνησε τη λειτουργία του το Sea Side Resort & Spa στην Αγ. Πελαγία Ηρακλείου Κρήτης
Ξενοδοχεία

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Sea Side Resort & Spa στην Αγ. Πελαγία Ηρακλείου Κρήτης

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης πληθώρα εγκαταστάσεων, τρία concept restaurants, Πολλές μεγάλες αλλά και μικρές ιδιωτικές πισίνες, bars, Spa και τo μοναδικό ASANA fitness club & Yoga Shala.

Άνοιξε τις πύλες του στις 15 Μαΐου, η “ναυαρχίδα” του Ομίλου Ορφανάκη, το Sea Side Resort & Spa, ένα 5 αστέρων παραθαλάσσιο ξενοδοχειακό συγκρότημα, κτισμένο πάνω σε μία ιδιωτική χερσόνησο, στην Αγ. Πελαγία του νομού Ηρακλείου Κρήτης.

Το πολυβραβευμένο 5άστερο ξενοδοχείο διαθέτει 248 δωμάτια και σουίτες με μαγευτική θέα στο Κρητικό Πέλαγος σε μία απαράμιλλου κάλους τοποθεσίας, στον Μονοναύτη της Αγίας Πελαγίας. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με: δωρεάν Wi-Fi, μίνι ψυγείο, δορυφορική τηλεόρασεις LED, κλιματισμό, χρηματοκιβώτιο, στεγνωτήρα μαλλιών, βραστήρα, καφές / τσάι, μπαλκόνι ή βεράντα, θέα στη θάλασσα ή μερική θέα στη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης πληθώρα εγκαταστάσεων, τρία concept restaurants, Πολλές μεγάλες αλλά και μικρές ιδιωτικές πισίνες, bars, Spa και τo μοναδικό ASANA fitness club & Yoga Shala. Σύμφωνα με την σιεύθυνση του ξενοδοχείου, υπάρχει αύξηση της ζήτησης, αλλά και αύξηση κρατήσεων τις τελευταίες ημέρες, κάτι που δείχνει μια αισιόδοξη προοπτική για το υπόλοιπο της σεζόν.

Εάν και έχει εμβολιαστεί ένα μεγάλο μέρος των επισκεπτών αλλά και του προσωπικού, τα μέτρα προφύλαξης συνεχίζουν να είναι το πιο σημαντικό πράγμα για το φετινό καλοκαίρι, και δεν πρέπει να ξεχνάμε όλοι μας να τηρούμε τους βασικούς κανόνες υγιεινής που έχουμε μάθει και να τηρούμε αποστάσεις ασφαλείας.

Τέλος, ο Όμιλος Ορφανάκη, ο οποίος ο οποίος διαθέτει ακόμη ένα 5άστερο boutique resort στην περιοχή της Αγ. Πελaγίας Ηρακλείου: το Acro Suites και το 3 αστέρων Porto Village, στη Χερσονήσο, και που βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης, έχει στο μελλοντικό σχεδιασμό του ένα ακόμα ξενοδοχείo με συγκεκριμένο concept στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024