Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟι Κινέζοι κατασκευάζουν πιστό αντίγραφο του Τιτανικού σε πραγματική κλίμακα
Αξιοθέατα

Οι Κινέζοι κατασκευάζουν πιστό αντίγραφο του Τιτανικού σε πραγματική κλίμακα

Οι επισκέπτες του Romandisea Titanic θα έχουν τη δυνατότητα να περιφέρονται στους χώρους του πλοίου οι οποίοι θα είναι διακοσμημένοι ακριβώς όπως οι χώροι του Τιτανικoύ, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν παιχνίδια και δραστηριότητες για να συμμετέχουν.

Το “Romandisea Titanic” είναι το υπό κατασκευή αντίγραφο του αρχικού πλοίου RMS Titanic, που βρίσκεται στην επαρχία Sichuan της Κίνας και όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε θα είναι σύντομα έτοιμο για να το επισκεφθούν οι τουρίστες.

Σύμφωνα με το silkroadgreek.gr, το πλοίο θα είναι αγκυροβολημένο μόνιμα σε μια ειδική δεξαμενή στον ποταμό Qijang στην αγροτική κομητεία Daying County του Sichuan. Το αντίγραφο πλοίο θα είναι το επίκεντρο του θέρετρου Romandisea και θα φιλοξενήσει δωμάτια ξενοδοχείου.

Το αντίγραφο του Τιτανικού κατασκευάζεται σε πραγματικό μέγεθος, θα έχει δηλαδή μήκος 260 μέτρα και πλάτος 28 μέτρα και οι επενδυτές της κατασκευής ευελπιστούν πως το Romandisea Titanic θα αποτελέσει σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο, ειδικά για τους λάτρεις της ταινίας του James Cameron.

Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο, για την κατασκευή της ρέπλικας χρειάστηκαν έξι χρόνια (δηλαδή περισσότερα από ότι τα αυθεντικό πλοίο), 23.000 τόνοι ατσάλι, πάνω από 100 εργαζόμενοι και 153,5 εκατ. δολ. Η εργασίες ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2014.

Οι επισκέπτες του Romandisea Titanic θα έχουν τη δυνατότητα να περιφέρονται στους χώρους του πλοίου, οι οποίοι θα είναι διακοσμημένοι ακριβώς όπως οι χώροι του Τιτανικoύ, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν παιχνίδια και δραστηριότητες για να συμμετέχουν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024