Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αξιοθέατα

Οι Κινέζοι κατασκευάζουν πιστό αντίγραφο του Τιτανικού σε πραγματική κλίμακα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Μάιος 2021, 13:32

Οι επισκέπτες του Romandisea Titanic θα έχουν τη δυνατότητα να περιφέρονται στους χώρους του πλοίου οι οποίοι θα είναι διακοσμημένοι ακριβώς όπως οι χώροι του Τιτανικoύ, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν παιχνίδια και δραστηριότητες για να συμμετέχουν.


Το “Romandisea Titanic” είναι το υπό κατασκευή αντίγραφο του αρχικού πλοίου RMS Titanic, που βρίσκεται στην επαρχία Sichuan της Κίνας και όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε θα είναι σύντομα έτοιμο για να το επισκεφθούν οι τουρίστες.Σύμφωνα με το silkroadgreek.gr, το πλοίο θα είναι αγκυροβολημένο μόνιμα σε μια ειδική δεξαμενή στον ποταμό Qijang στην αγροτική κομητεία Daying County του Sichuan. Το αντίγραφο πλοίο θα είναι το επίκεντρο του θέρετρου Romandisea και θα φιλοξενήσει δωμάτια ξενοδοχείου.

Το αντίγραφο του Τιτανικού κατασκευάζεται σε πραγματικό μέγεθος, θα έχει δηλαδή μήκος 260 μέτρα και πλάτος 28 μέτρα και οι επενδυτές της κατασκευής ευελπιστούν πως το Romandisea Titanic θα αποτελέσει σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο, ειδικά για τους λάτρεις της ταινίας του James Cameron.Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο, για την κατασκευή της ρέπλικας χρειάστηκαν έξι χρόνια (δηλαδή περισσότερα από ότι τα αυθεντικό πλοίο), 23.000 τόνοι ατσάλι, πάνω από 100 εργαζόμενοι και 153,5 εκατ. δολ. Η εργασίες ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2014.

Οι επισκέπτες του Romandisea Titanic θα έχουν τη δυνατότητα να περιφέρονται στους χώρους του πλοίου, οι οποίοι θα είναι διακοσμημένοι ακριβώς όπως οι χώροι του Τιτανικoύ, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν παιχνίδια και δραστηριότητες για να συμμετέχουν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top