Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Goldair – Golemis Air Services γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της LOT στην Ελλάδα
Αεροπορικές εταιρείες

Η Goldair – Golemis Air Services γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της LOT στην Ελλάδα

Αυτό το καλοκαίρι, η LOT συνδέει με απευθείας πτήσεις 6 πολωνικά αεροδρόμια (Βαρσοβία, Κατοβίτσε, Κρακοβια, Ποζναν, Γκντανσκ, Βροτσλαβ), με 14 ελληνικά αεροδρόμια (Αθήνα, Καλαμάτα, Θεσσαλονίκη, Μύκονος, Σαντορίνη, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Ρόδος, Σάμος, Κως, Κεφαλληνία, Πρέβεζα, καθώς και με Ηράκλειο και Χανιά).

Τη γενική αντιπροσώπευση των πωλήσεων της LOT Polish Airlines στην Ελλάδα ανέλαβε η εταιρεία Goldair – Golemis Air Services. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η κίνηση αυτή επιτρέπει την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του πολωνικού εθνικού αερομεταφορέα στην Ελλάδα, οδηγώντας, κατ’επέκταση, στην αύξηση του αριθμού των τουριστών μεταξύ Πολωνίας και Ελλάδας. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο και έως τις αρχές του Οκτωβρίου 2021, η LOT προσφέρει τη δυνατότητα 32 συνδέσεων από Βαρσοβία και Κατοβίτσε προς την Ελλάδα, καθώς και επτά συνδέσεων από Γκντανσκ, Κρακοβία, Πόζναν και Βρότσλαβ. Δεν αποκλείεται όμως, ο αερομεταφορέας να αυξήσει το πτητικό έργο του περαιτέρω εφ’όσον οι ανάγκες το απαιτήσουν.

Ανταποκρινόμενη στις προσδοκίες των επιβατών και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα των μέτρων ασφάλειας η LOT διπλασιάζει την χωρητικότητά της σε σχέση με το περυσινό καλοκαίρι, από και προς υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος ελληνικούς προορισμούς. Συγκεκριμένα, αυτό το καλοκαίρι, η LOT συνδέει με απευθείας πτήσεις 6 πολωνικά αεροδρόμια (Βαρσοβία, Κατοβίτσε, Κρακοβια, Ποζναν, Γκντανσκ, Βροτσλαβ), με 14 ελληνικά αεροδρόμια (Αθήνα, Καλαμάτα, Θεσσαλονίκη, Μύκονος, Σαντορίνη, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Ρόδος, Σάμος, Κως, Κεφαλληνία, Πρέβεζα, καθώς και με Ηράκλειο και Χανιά).

Η επιλογή της Goldair – Golemis Air Services, επιτρέπει την ενίσχυση των πωλήσεων στην Ελλάδα κατ’εφαρμογή της στρατηγικής ανάπτυξης του τουριστικού τομέα της LOT”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών για τους Πολωνούς τουρίστες και γι’αυτό η LOT ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα, ενδυναμώνοντας τις πωλήσεις της μέσω της Goldair.

“Αυτό επιβεβαιώνει τα μακροπρόθεσμα αναπτυξιακά μας σχέδια στον τουρισμό και την ενίσχυση της συνεργασίας με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τους τοπικούς εταίρους“, αναφέρει ο Michał Fijoł, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της LOT. Η έναρξη της εκ νεου συνεργασίας μεταξύ της LOT και της Goldair συνιστά ιστορική στιγμή για την Goldair. “Η LOT αποτελεί την πρώτη αεροπορική εταιρεία που εκπροσώπησε η Goldair το 1955”, αναφέρει ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Goldair κ. Νίκος Σοφιάδης.

Η Goldair – Golemis Air Services, ως αντιπρόσωπος πωλήσεων, θα συμβάλει στην ισχυροποίηση της θέσης της LOT στην Ελλάδα με την προώθηση νέων δρομολογίων, την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων και τη μεγιστοποίηση των εσόδων από πωλήσεις εισιτηρίων. Θα συμβάλλει και στην αύξηση της επιβατικής κίνησης προς την Πολωνία, ενθαρρύνοντας τους τοπικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες να προωθήσουν την Πολωνία ως ελκυστικό ταξιδιωτικό προορισμό για τους Έλληνες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024