Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Neptune Hotels-Resort, Convention Centre & Spa ξεκινά τη λειτουργία του στις 21 Μαΐου
Ξενοδοχεία

Το Neptune Hotels-Resort, Convention Centre & Spa ξεκινά τη λειτουργία του στις 21 Μαΐου

Για τη νέα σεζόν το 5 αστέρων θέρετρο στην Κω, προσθέτει στον αριθμό εστιατορίων του το 'Umami', το νέο ασιατικό εστιατόριο που θα εμπλουτίσει περαιτέρω τις γαστρονομικές εμπειρίες των επισκεπτών του.

Με νέες, ανανεωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εκτεταμένους εξωτερικούς χώρους και ενισχυμένα μέτρα προστασίας, το Neptune Hotels στο νησί της Κω, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ξέγνοιαστες διακοπές.

Σε έκταση που ξεπερνά τα 150.000 τ.μ., ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει με ασφάλεια μια μεγάλη γκάμα αθλητικών δραστηριοτήτων, τη μεγάλη παραλία του ξενοδοχείου με άμμο, 4 εξωτερικές πισίνες και πολλές επιλογές για φαγητό και ποτό στα εστιατόρια και μπαρ, που επιτρέπουν τη διατήρηση της αναγκαίας κοινωνικής απόστασης.

Για τη νέα σεζόν το 5 αστέρων θέρετρο στην Κω, προσθέτει στον αριθμό εστιατορίων του το “Umami”, το νέο ασιατικό εστιατόριο που θα εμπλουτίσει περεταίρω τις γαστρονομικές εμπειρίες των επισκεπτών του.

Επιπρόσθετα, στο κεντρικό εστιατόριο αυξάνεται η χωρητικότητα με 200 νέες θέσεις και παράλληλη επέκταση των υπαίθριων χώρων, ώστε να υπάρχει άνετη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών.

Όλες οι εμπειρίες διακοπών στο Neptune Hotels, προσφέρονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον με επικαιροποιημένα πρωτόκολλα και εβδομαδιαία τεστ COVID-19 για το προσωπικό. Παράλληλα, οι επισκέπτες του Neptune Hotels, θα μπορούν να έχουν τη δυνατότητα διενέργειας test covid στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, οι οποίες εξυπηρετούν τις ανάγκες τους για το ταξίδι επιστροφής στη χώρα τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024