Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο πολιτιστικό καρναβάλι Westward Journey ξεκίνησε στη Lianyungang της Κίνας
Προορισμός

Το πολιτιστικό καρναβάλι Westward Journey ξεκίνησε στη Lianyungang της Κίνας

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό θα απολαύσει 10.000 πολιτιστικά και δημιουργικά προϊόντα Westward Journey, άυλη πολιτιστική δημιουργικότητα, καθώς και βραβευμένα έργα Westward Journey.

Στην πόλη Lianyungang στην ανατολική Κίνα ξεκίνησε την Τρίτη 18 Μαΐου το πολιτιστικό καρναβάλι Westward Journey, το οποίο στοχεύει στην προώθηση της παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς του Μέσου Βασιλείου.

Όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr, ο τίτλος της εκδήλωσης είναι εμπνευσμένος από ένα από τα πιο δημοφιλή κινεζικά μυθιστορήματα με το ίδιο όνομα. Στη βάση του, δημιουργήθηκε επίσης το παιχνίδι Fantasy Westward Journey, το οποίο απολαμβάνει άνευ προηγουμένου δημοτικότητα στην Κίνα και παίζεται από πάνω από 300 εκατ. ανθρώπους. Είναι πανταχού παρών στα μέσα ενημέρωσης, τις διαφημίσεις και την κοινωνική ευαισθητοποίηση. Η πλοκή του μυθιστορήματος αφηγείται την ιστορία μιας εκστρατείας ενός βουδιστικού μοναχού στην Κεντρική Ασία και την Ινδία, περιέχει πολλές εμπνεύσεις από τον κινεζικό πολιτισμό, τη μυθολογία και τη λαογραφία, καθώς και αναφορές στη βουδιστική φιλοσοφία.

Ένα από τα μέρη που αναφέρονται στο μυθιστόρημα είναι το βουνό Huaguo, το βουνό όπου επισκέφτηκε ο ήρωας. Επομένως, σε κοντινή απόσταση, στην πόλη Lianyungang, δημιουργήθηκε ένα εξαιρετικά δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο – το Huaguo Mountain Scenic Area, το οποίο φιλοξένησε την τελετή έναρξης της εκδήλωσης.

Το Καρναβάλι, που γίνεται τον Δεκέμβριο, στοχεύει στην ανασκόπηση των κλασικών του Westward Journey, καθώς και στην προβολή των πολιτιστικών αντικειμένων που εμφανίζονται στο μυθιστόρημα, μέσω πολιτιστικών παραστάσεων, εκθέσεων, πωλήσεων προϊόντων και εργαστηρίων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό θα απολαύσει 10.000 πολιτιστικά και δημιουργικά προϊόντα Westward Journey, άυλη πολιτιστική δημιουργικότητα, καθώς και βραβευμένα έργα Westward Journey.

Το Καρναβάλι αυτό είναι μια παράλληλη εκδήλωση με το Συνέδριο Ανάπτυξης του Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Κίνας και το online φεστιβάλ αγορών.

Τα τελευταία χρόνια, η βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου στο Lianyungang κέρδισε δυναμική, με τις διαδικτυακές λιανικές πωλήσεις να ξεπερνούν τα 55 δισ. γιουάν πέρυσι και είναι σημαντικό ότι επί του παρόντος, η πόλη απασχολεί συνολικά 800.000 εργαζόμενους στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Lianyungang κατέλαβε την τρίτη θέση στη λίστα των δέκα κορυφαίων πόλεων ηλεκτρονικού εμπορίου Taobao ζωντανής ροής στην Κίνα, που κυκλοφόρησε από την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Alibaba Taobao το 2020.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024