Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Yunnan προστατεύει τοπική γραφική λίμνη, που προσελκύει 12,55 εκατ. τουρίστες ετησίως
Προορισμός

Η Yunnan προστατεύει τοπική γραφική λίμνη, που προσελκύει 12,55 εκατ. τουρίστες ετησίως

Η πόλη έχει δώσει προτεραιότητα σε οικολογικά πολιτιστικά έργα και στην τουριστική υποδομή.

Η Κίνα είναι διάσημη για πολλά όμορφα και μαγευτικά μέρη. Ένα από αυτά τα μαργαριτάρια είναι η εξαιρετικά γραφική λίμνη Fuxian.

Αυτή η λίμνη, που σπάνια βρίσκεται σε τουριστικούς οδηγούς, βρίσκεται στην κομητεία Chengjiang, επαρχία Yunnan και καλύπτει έκταση 212 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Είναι η τρίτη βαθύτερη λίμνη γλυκού νερού στην Κίνα, μετά τη λίμνη Tianchi και το Kanas.

Όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr, τα κρυστάλλινα νερά, το ευχάριστο κλίμα και τα μαγευτικά τοπία κάνουν τη λίμνη συγκρίσιμη με τις Μαλδίβες από τους τουρίστες. Πολλά νεαρά ζευγάρια από όλο τον κόσμο επιλέγουν αυτό το μέρος για τις γαμήλιες εκδηλώσεις τους.

Οι τοπικές αρχές καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσουν τους πόρους και το πολίτιμο οικοσύστημά τους. Πρόκειται κυριολεκτικά για έναν “θησαυρό”, γιατί, μόνο το 2020, η Fuxian προσέλκυσε 12,55 εκατ. τουρίστες και το συνολικό εισόδημα από τον τουρισμό ήταν περίπου 10,61 δισ. γιουάν.

Για να αποφευχθεί η υποβάθμιση του περιβάλλοντος, 68 εστιατόρια και δέκα ξενοδοχεία έκλεισαν γύρω από τη λίμνη επειδή δεν είχαν εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων. Μεταφέρθηκαν 386 αγροτικές οικογένειες και 20 εκτάρια καλλιεργήσιμης γης επιστράφηκαν στη φύση. Και παρόλο που πολλοί κάτοικοι της περιοχής επηρεάζονται από αυτές τις αλλαγές, γνωρίζουν ότι θα ωφεληθούν όχι μόνο οι ίδιοι αλλά και οι μελλοντικές γενιές.

Η πόλη έχει δώσει προτεραιότητα σε οικολογικά πολιτιστικά έργα και στην τουριστική υποδομή. Έτσι σχεδιάζεται να χτίσει ένα ολοκληρωμένο τουριστικό κέντρο και ξενοδοχείο με σπα, όλα όμως με τα υψηλότερα πρότυπα οικολογικών κατασκευών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024