Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης μέλος της Association of British Travel Agents

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Μάιος 2021, 14:33

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ως μέλος να προβάλει τον προορισμό απευθείας στα άλλα μέλη της μέσω προσαρμοσμένων και στοχευμένων μέσων προώθησης, από την ηλεκτρονική 'δεξαμενή' των 5.200 μοναδικών επαφών της ABTA, που συνεχώς αυξάνονται.


Τα πλεονεκτήματα της μεγαλύτερης Βρετανικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και Tour Operators γνωστής ως ABTA απολαμβάνει πλέον ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ως επίσημο μέλος της.

Έχοντας πίσω της μια ιστορία 70 χρόνων και περίπου 1.100 μέλη, η ABTA προσφέρει καθοδήγηση, ενημέρωση και συμβουλές στον τουριστικό κόσμο, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Θεωρείται πρωτοπόρος στον ταξιδιωτικό κλάδο, στην υποστήριξη υψηλών πρότυπων υπηρεσιών αλλά και στον ασφαλή “υπεύθυνο” τουρισμό.

Μετά την αποδοχή της αίτησης ένταξής του, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης έχει πλέον τηνδυνατότητα να επωφεληθεί από την αναγνώριση μίας από τις μεγαλύτερες ενώσεις ταξιδιωτικών πρακτόρων στον κόσμο, καθώς και να προωθήσει τη Θεσσαλονίκη σε χιλιάδες ταξιδιωτικούς πράκτορες μέσω της δικτύωσης. Να ανταλλάσσει τεχνογνωσία και να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες που προσδιορίζουν την αγγλική τουριστική αγορά.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ως μέλος μπορεί:

  • Να χρησιμοποιεί το λογότυπο της ABTA και να συμμετέχει σε B2B συναντήσεις και σε επιχειρησιακές εκδηλώσεις, που διοργανώνονται μέσα στο χρόνο.
  • Να προβάλει τον προορισμό απευθείας στα άλλα μέλη της μέσω προσαρμοσμένων και στοχευμένων μέσων προώθησης, από την ηλεκτρονική “δεξαμενή” των 5.200 μοναδικών επαφών της ABTA, που συνεχώς αυξάνονται.
  • Να έχει διαφημιστική παρουσία στην επίσημη ιστοσελίδα, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απευθυνόμενος σε χιλιάδες ακόλουθους, προβάλλοντας τη Θεσσαλονίκη ως τουριστικό προορισμό.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης επενδύει σε συνεργασίες με διευρυμένους ορίζοντες προώθησης της Θεσσαλονίκης προσεκτικά και με ασφάλεια, προσαρμοσμένες πάντα στις απαιτήσεις της εποχής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top