Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI ακυρώνει τα πακέτα διακοπών στις 'κόκκινες/πορτοκαλί' χώρες έως τέλη Ιουνίου
TOs

Η TUI ακυρώνει τα πακέτα διακοπών στις 'κόκκινες/πορτοκαλί' χώρες έως τέλη Ιουνίου

Εκτός – μεταξύ άλλων- οι Τουρκία, Αίγυπτος, Μαρόκο, Τυνησία και Βουλγαρία έως τις 27 Ιουνίου, τουλάχιστον.

Ο Όμιλος TUI δε θα προσφέρει πλέον ταξίδια σε προορισμούς που βρίσκονται στην “κόκκινη” και την “πορτοκαλί” λίστα μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Πιο συγκεδκριμένα, ο Τ.Ο. ακυρώνει ταπακέτα διακοπών για αναχώρηση στο Μεξικό, τη Δομινικανή Δημοκρατία, την Κόστα Ρίκα, την Τουρκία, την Αίγυπτο, το Πράσινο Ακρωτήριο, το Μαρόκο, την Τυνησία και τη Βουλγαρία έως τις 27 Ιουνίου, τουλάχιστον.

“Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ευελιξία και επιλογές αυτό το καλοκαίρι, οπότε όπου τα σύνορα είναι ανοιχτά και οι οδηγίες του Γραφείου Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας & Ανάπτυξης επιτρέπουν τα ταξίδια, θα λειτουργήσουμε σε αυτούς τους προορισμούς, όπως είχε προγραμματιστεί”, ανέφερε η εταιρεία. “Εξετάζουμε συνεχώς τα προγράμματα διακοπών και τις ακυρώσεις μας σύμφωνα με τις κυβερνητικές ενημερώσεις κάθε τρεις εβδομάδες, ενώ η επόμενη ενημέρωση αναμένεται στις αρχές Ιουνίου”.

Οι πελάτες που επηρεάζονται θα λάβουν πλήρη επιστροφή των χρημάτων τους σε μετρητά ή ενδέχεται να αλλάξουν τα πακέτα τους σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Η επόμενη ενημέρωση της βρετανικής κυβέρνησης για πιθανές αλλαγές στις χώρες της “πράσινης”, “πορτοκαλί” “κόκκινης’ λίστας αναμένεται στις 7 Ιουνίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024