Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣτο νησί της Λέρου ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι, bloggers και τουριστικοί πράκτορες από όλο τον κόσμο
Προώθηση προορισμού

Στο νησί της Λέρου ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι, bloggers και τουριστικοί πράκτορες από όλο τον κόσμο

Ο Δήμος του νησιού τον Σεπτέμβριο του 2020 πιστοποιήθηκε ως το πρώτο νησί στην Ελλάδα που είναι φιλικό προς τον ποδηλάτη με το σήμα 'Bike Friendly Destination'.

Το νησί της Λέρου επισκέφθηκαν την Τετάρτη 19 Μάιου 2021, 10 ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι, bloggers και τουριστικοί πράκτορες, με σκοπό την ανάδειξη των μοναδικών ποδηλατικών διαδρομών του νησιού μας σε όλο τον κόσμο. Οι νέοι αυτοί δημοσιογράφοι, καταξιωμένοι στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης διατηρούν ένα πιστό κοινό που εμπιστεύεται τις ταξιδιωτικές προτάσεις τους.

Ο Δήμος Λέρου, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέρου, είχε αναλάβει την περιήγηση και ξενάγηση των επισκεπτών.

Ο Δήμος του νησιού τον Σεπτέμβριο του 2020 πιστοποιήθηκε ως το πρώτο νησί στην Ελλάδα που είναι φιλικό προς τον ποδηλάτη με το σήμα “Bike Friendly Destination” και σε λιγότερο από ένα χρόνο εν μέσω πανδημίας η Λέρος κατάφερε να προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες του χώρου.

Στη συνάντηση που είχαν με το δήμαρχο Λέρου κ. Μ. Κόλια και τον αντιδήμαρχο κ. Δ. Καστή δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το δίκτυο ποδηλατικών διαδρομών που προσφέρει το νησί, με τις διαδρομές για όλα τα γούστα, με την κατάλληλη σήμανση και την μορφολογία του εδάφους, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η Λέρος σύντομα θα είναι ένας από τους κορυφαίους ποδηλατικούς προορισμούς στην Ευρώπη.

Ο δήμαρχος Λέρου δήλωσε ότι συνεχίζεται η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την ανάδειξη της μοναδικότητας του νησιού μας παγκοσμίως, των εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως και αυτή του ποδηλατικού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024