Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Έως και τρεις πτήσεις καθημερινά από Ελλάδα προς ΗΠΑ από την American Airlines

Τατιάνα Ρόκου - 27 Μάιος 2021, 09:26

Από τις 5 Ιουνίου, η American θα ξεκινήσει τις νέες καλοκαιρινές πτήσεις της από την Αθήνα (ATH) προς τη Νέα Υόρκη (JFK) και θα επαναφέρει τις πτήσεις από τηνATH προς το Σικάγο (ORD). Από τις 18 Αυγούστου, η εταιρεία επίσης θα επαναφέρει το θερινό δρομολόγιο από την Αθήνα προς τη Φιλαδέλφεια (PHL).


Αυτό το καλοκαίρι, η American Airlines είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Ελλάδα με έως και 3 πτήσεις ημερησίως, συνδέοντας την Αθήνα με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Με αρχή την 5 η Ιουνίου, η American Airlines θα ξεκινήσει τη νέα καλοκαιρινή πτήση από την Αθήνα (ATH) προς τη Νέα Υόρκη (JFK) με αεροσκάφος Boeing 777-200. Η νέα αυτή πτήση αποτελεί ένα σημαντικό σταθμό, ως τμήμα της Northeast Alliance μεταξύ των JetBlue και American. Η συνεργασία αυτή προσφέρει στους πελάτες ενισχυμένη διασυνδεσιμότητα και πρόσβαση στο πιο μεγάλο δίκτυο της Northeast.


Ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα, Geoffrey R. Pyatt.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, με πρώτη προτεραιότητά μας, όπως πάντοτε, την ασφάλεια των πελατών” δήλωσε ο Tom Lattig, Managing Director EMEA Sales, της American Airlines. “Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση για ταξίδι μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ. Οι πελάτες μας είναι ενθουσιασμένοι που θα ξανασυναντηθούν με τους φίλους και την οικογένειά τους και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, ή με την προοπτική να απολαύσουν το πολυαναμενόμενο ταξίδι των διακοπών τους στην Ελλάδα της ιστορίας, ή ακόμα να ταξιδέψουν στα υπέροχα ελληνικά νησιά”.


Από αριστερά: Robert Wirick, Ιωάννα Παπαδοπούλου και Tom Lattig.

Επίσης, ξεκινώντας στις 5 Ιουνίου, η American θα επαναφέρει την εποχική σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Σικάγο (ORD), με αεροσκάφος Boeing 787-8. Τέλος, από τις 18 Αυγούστου, η εταιρεία ξεκινά πάλι τα θερινά δρομολόγια από την Αθήνα προς τη Φιλαδέλφεια (PHL), με αεροσκάφος Boeing 787-8.


Ο CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Γιάννης Παράσχης.

Προετοιμασμένοι για την πτήση
Η American δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες της απόλυτη ηρεμία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Η δέσμευση αυτή περιλαμβάνει συνεργασίες με τους κορυφαίους θεσμούς στον τομέα της υγιεινής και της ασφάλειας, οι οποίοι υποστηρίζουν τις προσπάθειες της American, παρέχοντας καθοδήγηση σε θέματα υγιεινής και διαδικασίες καθαριότητας.

Τον προηγούμενο χρόνο, η American εισήγαγε ένα ψηφιακό διαβατήριο υγείας, το VeriFLY, το οποίο αναπτύχθηκε από τον πάροχο λύσεων διασφάλισης ταυτότητας Daon, ώστε οι πελάτες εύκολα να μπορούν να επιβεβαιώνουν το testing και τις απαιτήσεις ταξιδιού αναφορικά με τον COVID-19, απλουστεύοντας έτσι τη διαδικασία check-in. Οι πελάτες μπορούν να κατεβάσουν το app δωρεάν είτε από το iOS App Store ή από το Google Play Store.

Το VeriFLY αποτελεί το πιο διευρυμένα υιοθετημένο στον αεροπορικό κλάδο mobile health passport, εξυπηρετώντας τους πελάτες της American και των συνεργατών της — Aer Lingus, Alaska Airlines British Airways, Iberia, Japan Air Lines και Qantas — πετώντας στο περισσότερες από 60 χώρες σε 280 προορισμούς.Στη φωτογραφία (από αριστερά) οι κ.κ.: Robert Wirick, American Airlines, Managing Director International Government Affairs, Ιωάννα Παπαδοπούλου, ΔΑΑ, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Μαρίνα Παπαγεωργίου, ΔΑΑ, τομεάρχης Γραφείου Τύπου και Tom Lattig, American Airlines, Managing Director – EMEA Sales.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top