Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Jiangsu της Κίνας αναπτύσσει τον αθλητισμό και τον τουρισμό
Προορισμός

Η Jiangsu της Κίνας αναπτύσσει τον αθλητισμό και τον τουρισμό

Η Jiangsu θεωρείται ένας από τους πιο ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς στην Ασία. Εκεί μπορεί να δοκιμάσε κανείς ό, τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Κίνα, από τους μνημειώδεις τάφους των Μινγκ έως την ευαίσθητη και φρέσκια κουζίνα Huaiyang.

Το Γραφείο Αθλητισμού και το Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού της επαρχίας Jiangsu της Ανατολικής Κίνας παρουσίασαν ένα σχέδιο δράσης για να πετύχουν την ολοκληρωμένη ανάπτυξη του κλάδου του αθλητισμού και του τουρισμού.

Σύμφωνα με το σχέδιο και όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr, η Jiangsu θα αναπτύξει δραστηριότητες που σχετίζονται με το Belt and Road Initiative (BRI) και το Μεγάλο Κανάλι, και θα οργανώσει περισσότερες αθλητικές εκδηλώσεις, όπως μαραθώνιες διαδρομές και ποδηλατικό ράλι, για να προοθήσει καλύτερα τα πλεονεκτήματα των περιοχών που περνούν κατά μήκος των διαδρομών.

Η βαθιά σχέση του αθλητισμού και του τουρισμού και η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού είναι μια αναπόφευκτη τάση για την προώθηση του εκσυγχρονισμού του τουριστικού κλάδου, δήλωσε ο Chen Shaojun, διευθυντής του Jiangsu Provincial Sports Bureau.

Η επαρχία Jiangsu, που συνορεύει με τη Σαγκάη, έχει χιλιάδες χρόνια ιστορίας. Η Nanjing, που είναι η πρωτεύουσά της, είναι μια διάσημη ιστορική και πολιτιστική πόλη και η έδρα πολλών δυναστειών σε όλη την ιστορία της Κίνας.

Ψάρια και ρύζι
Η Jiangsu είναι η μόνη επαρχία με τόσους πολλούς υδάτινους πόρους, πολλά νερά και ποτάμια. Ο ποταμός Yangtze, ο μακρύτερος ποταμός στην Κίνα, που ρέει στη θάλασσα της Ανατολικής Κίνας διασχίζει το νότιο τμήμα της. Η συνολική υδάτινη έκταση ανέρχεται στο 16,9% της περιοχής. Υπάρχουν περισσότερα από 20.000 ποτάμια στο Jiangsu, 723, εκ των οποίων είναι στη λίστα των μεγάλων πλωτών οδών και 12 λίμνες με έκταση μεγαλύτερη από 50 τ. χλμ., συμπεριλαμβανομένης της λίμνης Tai Hu, με έκταση 2,42 τ. χλμ., η οποία είναι η τρίτη μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στην Κίνα.

Η Jiangsu βρίσκεται σε μια μεταβατική κλιματική ζώνη μεταξύ Βορρά και Νότου, με εξαιρετικές γεωργικές δυνατότητες και είναι γνωστή ως “γη ψαριών και ρυζιού”. H επαρχία είναι η μεγαλύτερη περιοχή παραγωγής ρυζιού japonica και επίσης ηγετική περιοχή παραγωγής για υψηλής ποιότητας σιτάρι χαμηλής πρωτεΐνης. Η επαρχία παράγει καλαμπόκι, φιστίκια, canola, δημητριακά, φασόλια, άλλους σπόρους ειδικότητας και περισσότερα από 1.000 είδη φυτικών φαρμάκων που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική.

Η θαλάσσια περιοχή Jiangsu βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της δυτικής ακτής του Ειρηνικού, με θέα στη Δημοκρατία της Κορέας και την Ιαπωνία, με εξαιρετική γεωγραφική και σημαντική στρατηγική τοποθεσία που καλύπτει περίπου 37.500 τχλμ και 26 νησιά. Υπάρχουν επίσης διάσημοι ψαροχώροι στην παράκτια περιοχή Jiangsu, όπως ο κόλπος Haizhou, η αλιεία Lvsi, η αλιεία εκβολών Yangtze και η αλιεία Dasha.

Μαργαριτάρι της Κίνας
Η Jiangsu θεωρείται ένας από τους πιο ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς στην Ασία. Εκεί μπορεί να δοκιμάσε κανείς ό, τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Κίνα, από τους μνημειώδεις τάφους των Μινγκ έως την ευαίσθητη και φρέσκια κουζίνα Huaiyang. Το αρχαίο κινέζικο θαύμα της παγκόσμιας μηχανικής περιμένει τους τουρίστες στο Μεγάλο Κανάλι, οι Κινέζοι Κλασικοί Κήποι Suzhou, ένας μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς και ο περίφημος ναός του Κομφούκιου και το Μαυσωλείο Sun Yat-sen στο Ναντζίνγκ. Μεταξύ των πολλών κρυφών θησαυρών της Jiangsu, συναντάμε επίσης πολεμιστές από τερακότα από το Xuzhou.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024