Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίFedHATTA: 'Πράσινο φως' από το Υπουργείο Τουρισμού για το ΕΣΠΑ σε τουριστικά γραφεία και λεωφορεία
Τουριστικά γραφεία

FedHATTA: 'Πράσινο φως' από το Υπουργείο Τουρισμού για το ΕΣΠΑ σε τουριστικά γραφεία και λεωφορεία

'Ένα κρίσιμο αίτημα για τον ελληνικό τουρισμό, υλοποιείται', λέει με ικανοποίηση η Ομοσπονδία.

Το κρίσιμο ζήτημα της ένταξης των τουριστικών γραφείων και των τουριστικών λεωφορείων στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, που θα δώσει πολύτιμη ανάσα στις τουριστικές επιχειρήσεις του κλάδου σε μια κρίσιμη περίοδο για τον ελληνικό τουρισμό, διεκδίκησε και πέτυχε η ομοσπονδία FedHATTA έπειτα από συστηματικές και επισταμένες προσπάθειες και επαφές της με τα Υπουργεία Τουρισμού και Ανάπτυξης.

Η ένταξη των επιχειρήσεων αυτών στο ΕΣΠΑ επιβεβαιώνεται σε επιστολή του υπουργού Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη προς την Ομοσπονδία αλλά και στις προφορικές διαβεβαιώσεις που έλαβε η FedHATTA από την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λύσανδρος Τσιλίδης χειριζόταν το θέμα σε προσωπικό επίπεδο με τους αρμόδιους υπουργούς, προσπαθώντας να αναδείξει τους λόγους για τους οποίους ο κλάδος δεν θα έπρεπε να λείπει από την χρηματοδότηση των επιχειρήσεων.

Η FedHATTA διεκδικούσε εδώ και καιρό χρηματοδότηση για τον κλάδο των τουριστικών γραφείων και λεωφορείων και τελευταία ενέτεινε τις προσπάθειές της με αφορμή το άνοιγμα του τουρισμού, αλλά και την ανάγκη για ρευστότητα, αποστέλλοντας νέες σχετικές επιστολές στα αρμόδια υπουργεία στις 16 Απριλίου, 10 και 19 Μαΐου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024