Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

FedHATTA: 'Πράσινο φως' από το Υπουργείο Τουρισμού για το ΕΣΠΑ σε τουριστικά γραφεία και λεωφορεία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Μάιος 2021, 14:32

'Ένα κρίσιμο αίτημα για τον ελληνικό τουρισμό, υλοποιείται', λέει με ικανοποίηση η Ομοσπονδία.


Το κρίσιμο ζήτημα της ένταξης των τουριστικών γραφείων και των τουριστικών λεωφορείων στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, που θα δώσει πολύτιμη ανάσα στις τουριστικές επιχειρήσεις του κλάδου σε μια κρίσιμη περίοδο για τον ελληνικό τουρισμό, διεκδίκησε και πέτυχε η ομοσπονδία FedHATTA έπειτα από συστηματικές και επισταμένες προσπάθειες και επαφές της με τα Υπουργεία Τουρισμού και Ανάπτυξης.

Η ένταξη των επιχειρήσεων αυτών στο ΕΣΠΑ επιβεβαιώνεται σε επιστολή του υπουργού Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη προς την Ομοσπονδία αλλά και στις προφορικές διαβεβαιώσεις που έλαβε η FedHATTA από την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λύσανδρος Τσιλίδης χειριζόταν το θέμα σε προσωπικό επίπεδο με τους αρμόδιους υπουργούς, προσπαθώντας να αναδείξει τους λόγους για τους οποίους ο κλάδος δεν θα έπρεπε να λείπει από την χρηματοδότηση των επιχειρήσεων.

Η FedHATTA διεκδικούσε εδώ και καιρό χρηματοδότηση για τον κλάδο των τουριστικών γραφείων και λεωφορείων και τελευταία ενέτεινε τις προσπάθειές της με αφορμή το άνοιγμα του τουρισμού, αλλά και την ανάγκη για ρευστότητα, αποστέλλοντας νέες σχετικές επιστολές στα αρμόδια υπουργεία στις 16 Απριλίου, 10 και 19 Μαΐου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top