Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕκδηλώσεις για την Ημέρα Τουρισμού της Κίνας 2021 στη Wuhan της Κίνας
Προορισμός

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Τουρισμού της Κίνας 2021 στη Wuhan της Κίνας

Την ημέρα εκείνη πραγματοποιήθηκαν εκδρομές με οχήματα αναψυχής (RV) και αγροτικές περιηγήσεις μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επαρχία Hubei.

Eκδηλώσεις για την “Ημέρα Τουρισμού της Κίνας 2021” ξεκίνησαν από την Τετάρτη 19 Μαΐου στην πόλη Wuhan της κεντρικής Κίνας με θέμα “πράσινη ανάπτυξη, καλύτερη ζωή”.

“Η πράσινη ανάπτυξη είναι ένας αποτελεσματικός, αρμονικός και βιώσιμος τρόπος οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης”, δήλωσε ο Du Jiang, υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, σε ομιλία του, επισημαίνοντας ότι η επιδίωξη της πράσινης ανάπτυξης είναι η αναζήτηση αρμονικών σχέσεων ανθρώπου-φύσης, επιτρέποντας στους τουρίστες να εξερευνήσουν τη φύση, να κατανοήσουν τον πολιτισμό και να καλλιεργήσουν ταξιδιωτική κουλτούρα.

Όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr, την ημέρα εκείνη πραγματοποιήθηκαν, επίσης, εκδρομές με οχήματα αναψυχής (RV), και αγροτικές περιηγήσεις μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επαρχία Hubei.

Η “Ημέρα Τουρισμού της Κίνας” ξεκίνησε το 2011 για να παρουσιάσει τα επιτεύγματα της Κίνας στην τουριστική ανάπτυξη, να προωθήσει την ανάπτυξη του κλάδου και να διαδώσει την ευτυχία που προσφέρουν τα ταξίδια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024