Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο GB Pool του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπεται σε θερινό σινεμά
Ξενοδοχεία

Το GB Pool του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπεται σε θερινό σινεμά

Ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης έχει επιμεληθεί ένα ατομικό σετ μενού με fingerfood.

Το Pool Your Cinema, στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους εκλεκτούς επισκέπτες, ένοικους του ξενοδοχείου και μη, σε μία ξεχωριστή εμπειρία θερινού κινηματογράφου στην καρδιά της Αθήνας. Αγαπημένες κλασικές ταινίες και μεγάλες επιτυχίες του Hollywood έρχονται στη μεγάλη οθόνη σε ένα σκηνικό δίπλα στην πισίνα με φόντο το λόφο του Λυκαβηττού και τα φώτα της πόλης καθώς σουρουπώνει.

Ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης έχει επιμεληθεί ένα ατομικό σετ μενού με fingerfood (χειροποίητα nachos, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, Black Angus cheeseburger και καραμελωμένα ποπκόρν με βανίλια Μαδαγασκάρης και ανθός αλατιού).

Για να ζήσει κανείς την εμπειρία αυτή, μπορεί να επισκεφθεί το Online Store του ξενοδοχείου στη διεύθυνση grandebretagnestore.com και να κρατήσει μια θέση μπροστά στη μεγάλη οθόνη του Pool Your Cinema.

Έναρξη την Πέμπτη 3 Ιουνίου με την ταινία-αριστούργημα του αμερικανικού κινηματογράφου “Casablanca”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024