Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔιεθνής οnline ημερίδα για τον Πολιτιστικό Τουρισμό
Ημερίδες

Διεθνής οnline ημερίδα για τον Πολιτιστικό Τουρισμό

Στην ημερίδα θα ανακοινωθούν και θα αναλυθούν τα αποτελέσματα του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ CULTVET και θέματα σχετικά με τον βιώσιμο πολιτιστικό τουρισμό.

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα “Πολιτιστικός Τουρισμός: Προοπτικές και Προκλήσεις” διοργανώνεται στις 11 Ιουνίου (11:00 – 14:00), στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ CULTVET, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του προγράμματος.

Το πρόγραμμα CULTVET ανέπτυξε ένα διακρατικό πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης πάνω στον Πολιτιστικό Τουρισμό, ώστε να καταρτίσει εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα. Στην ημερίδα, θα ανακοινωθούν και θα αναλυθούν τα αποτελέσματα του προγράμματος και θέματα σχετικά με τον βιώσιμο πολιτιστικό τουρισμό, την ψηφιακή διάσταση του πολιτιστικού τουρισμού, τις επιπτώσεις της πανδημίας τα φεστιβάλ και τις πολιτιστικές διαδρομές. Θα συμμετάσχει το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτιστικού Τουρισμού και πολιτιστικοί φορείς από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία και την Ισπανία.

H συμμετοχή στην ημερίδα είναι εντελώς δωρεάν, αλλά απαιτείται προ-εγγραφή.

Η γλώσσα του συνεδρίου είναι τα Αγγλικά και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024