Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΥΡΙΖΑ: 'Η κυβέρνηση όφειλε να έχει εργαστεί ώστε να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη στον προορισμό'
Τουριστική πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: 'Η κυβέρνηση όφειλε να έχει εργαστεί ώστε να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη στον προορισμό'

Η κυβέρνηση όφειλε να έχει εμβολιάσει εγκαίρως, κατά προτεραιότητα τους εργαζόμενους στον τουρισμό. Να έχει ενισχύσει τις δομές υγείας στους ταξιδιωτικούς προορισμούς. Να έχει εργαστεί ώστε να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη στον προορισμό, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα τον ελληνικό τουρισμό, μετά τις ανακοινώσεις των βρετανικών αρχών να παραμείνει η Ελλάδα στην πορτοκαλί λίστα των ταξιδιών”, αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους η τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, κα Κατερίνα Νοτοπούλου και ο αναπλ. τομεάρχης Τουρισμού κ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Μια από τις μεγαλύτερες αγορές για την Ελλάδα, ζωτικού ενδιαφέροντος για το τουριστικό μας προϊόν χάνεται ώρα με την ώρα, ενώ ο κ. Μητσοτάκης μοίρασε χθες ψίχουλα στους επαγγελματίες του κλάδου διαισθανόμενος το διεθνές φιάσκο της κυβέρνησής του. Τι επαφές έκανε ο υπουργός Τουρισμού για την αποτροπή της σημερινής εξέλιξης και με βάση ποια στοιχεία μοίρασε ψευδείς ελπίδες στον κόσμο του τουρισμού;

Η κυβέρνηση όφειλε να έχει εμβολιάσει εγκαίρως, κατά προτεραιότητα τους εργαζόμενους στον τουρισμό. Να έχει ενισχύσει τις δομές υγείας στους ταξιδιωτικούς προορισμούς. Να έχει εργαστεί ώστε να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη στον προορισμό.

Η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη οφείλει έστω τώρα να πράξει ότι είναι δυνατό και αναγκαίο, προκειμένου να μη χαθεί ακόμη μια χρονιά. Ο τουρισμός συνιστά εθνική υπόθεση που πρέπει να πετύχει”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024