Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: 'Η κυβέρνηση όφειλε να έχει εργαστεί ώστε να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη στον προορισμό'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Ιούνιος 2021, 11:16

Η κυβέρνηση όφειλε να έχει εμβολιάσει εγκαίρως, κατά προτεραιότητα τους εργαζόμενους στον τουρισμό. Να έχει ενισχύσει τις δομές υγείας στους ταξιδιωτικούς προορισμούς. Να έχει εργαστεί ώστε να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη στον προορισμό, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.


“Μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα τον ελληνικό τουρισμό, μετά τις ανακοινώσεις των βρετανικών αρχών να παραμείνει η Ελλάδα στην πορτοκαλί λίστα των ταξιδιών”, αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους η τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, κα Κατερίνα Νοτοπούλου και ο αναπλ. τομεάρχης Τουρισμού κ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Μια από τις μεγαλύτερες αγορές για την Ελλάδα, ζωτικού ενδιαφέροντος για το τουριστικό μας προϊόν χάνεται ώρα με την ώρα, ενώ ο κ. Μητσοτάκης μοίρασε χθες ψίχουλα στους επαγγελματίες του κλάδου διαισθανόμενος το διεθνές φιάσκο της κυβέρνησής του. Τι επαφές έκανε ο υπουργός Τουρισμού για την αποτροπή της σημερινής εξέλιξης και με βάση ποια στοιχεία μοίρασε ψευδείς ελπίδες στον κόσμο του τουρισμού;

Η κυβέρνηση όφειλε να έχει εμβολιάσει εγκαίρως, κατά προτεραιότητα τους εργαζόμενους στον τουρισμό. Να έχει ενισχύσει τις δομές υγείας στους ταξιδιωτικούς προορισμούς. Να έχει εργαστεί ώστε να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη στον προορισμό.

Η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη οφείλει έστω τώρα να πράξει ότι είναι δυνατό και αναγκαίο, προκειμένου να μη χαθεί ακόμη μια χρονιά. Ο τουρισμός συνιστά εθνική υπόθεση που πρέπει να πετύχει”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top