Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Incredible Greece, το νέο περιοδικό της Fraport Greece

Τατιάνα Ρόκου - 04 Ιούνιος 2021, 15:10

Στόχος του περιοδικού είναι να αποκαλύπτει τις ξεχωριστές εμπειρίες που αξίζει να βιώσει κάποιος, ξεκλειδώνοντας τα κρυμμένα μυστικά της χώρας μας έτσι ώστε η επίσκεψη του να ισοδυναμεί με ένα αξέχαστο ταξίδι.


H Fraport Greece, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Δραγούνη, προχωρούν από φέτος το καλοκαίρι στην έκδοση ενός καινούριου περιοδικού για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας. “Incredible Greece”, μια υψηλής αισθητικής έκδοση που θα υποδέχεται τα εκατομμύρια των ταξιδιωτών παρουσιάζοντας τους μέσα από ένα σύγχρονο και βιωματικό περιεχόμενο, όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν για τον προορισμό τους.

Ο τόπος, οι άνθρωποι, οι συνήθειες, η φιλοξενία, η γαστρονομία, η αισθητική, η αρχιτεκτονική, οι δημιουργίες, οι παραδόσεις, η ιστορία, η κουλτούρα, η διασκέδαση, ο τρόπος ζωής και εν τέλει η “εμπειρία” του να βρίσκεται κάποιος στην Ελλάδα, θα πρωταγωνιστούν στις σελίδες του περιοδικού, ανοίγοντας έναν διαρκή αισθαντικό “διάλογο” με τον αναγνώστη. Έναν διάλογο “ωδή” στις ομορφιές της μαγευτικής χώρας μας.

Στόχος του περιοδικού, είναι να αποκαλύπτει τις ξεχωριστές εμπειρίες που αξίζει να βιώσει κάποιος, ξεκλειδώνοντας τα κρυμμένα μυστικά της χώρας μας έτσι ώστε η επίσκεψη του να ισοδυναμεί με ένα αξέχαστο ταξίδι. Άλλωστε, «Greece is a state of mind» και σκοπός της έκδοσης είναι ο κάθε ένας επισκέπτης ξεχωριστά να μπορεί να το βιώσει περνώντας από την απλή ανάγνωση στην πολύτιμη εμπειρία.

Παράλληλα, μια digital έκδοση θα συμπληρώνει τo έντυπο περιοδικό εμπλουτίζοντας το περιεχόμενο του με περισσότερες πληροφορίες, βίντεο και εικόνες, αλλά και επιπλέον θεματολογία για τον κάθε προορισμό. Έτσι, ο κάθε αναγνώστης θα μπορεί με την χρήση του κινητού ή tablet να σκανάρει το qr code που θα βρίσκει στις σελίδες του περιοδικού συνεχίζοντας την εμπειρία του και ψηφιακά!

Το “Incredible Greece”, μία πολυτελής έκδοση, σε μεγάλο μέγεθος, θα κερδίζει τον αναγνώστη με τις δυνατές φωτογραφίες και την σύγχρονη, γρήγορη και έξυπνη γραφή του. Κάθε προορισμός θα έχει το δικό του θερμό “καλωσόρισμα” που θα συντροφεύει τον ταξιδιώτη όχι μόνο ως χρήσιμος “ξεναγός” κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα, αλλά και ως πολύτιμη ανάμνηση κατά την επιστροφή του στη χώρα του.

Το Incredible Greece θα βρίσκεται από αυτόν τον Ιούνιο, σε όλους προορισμούς των δεκατεσσάρων αεροδρομίων της Fraport Greece: Θεσσαλονίκη, Ρόδος, Χανιά, Κως, Σαντορίνη, Μύκονος, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Άκτιο, Σάμος, Λέσβος και Καβάλα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top