Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΟκτώ εταιρίες πέρασαν την πρώτη φάση αξιολόγησης για τα ΚΑΕ

Οκτώ εταιρίες πέρασαν την πρώτη φάση αξιολόγησης για τα ΚΑΕ

Oι οκτώ από τις εννέα εταιρίες που είχαν αρχικά εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την εξαγορά των Kαταστημάτων Aφορολογήτων Eιδών, ΚΑΕ, πέρασαν τελικά στη short list. Η εταιρία που δεν […]

Oι οκτώ από τις εννέα εταιρίες που είχαν αρχικά εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την εξαγορά των Kαταστημάτων Aφορολογήτων Eιδών, ΚΑΕ<.>, πέρασαν<...> τελικά στη short list.

Η εταιρία που δεν 'πέρασε' είναι η I-Tex, ενώ αυτοί που θα βρεθούν στην τελική φάση επιλογής είναι ο αμερικανικός επενδυτικός οίκος Carlyle Group (o oποίος ενδιαφέρεται για το 60% των KAE), ο ελβετικός επενδυτικός οίκος Apax Partners, η ισπανική A ldeasa, η ιταλική SAVE Aeroporto di Venezia Marco Polo SpA, η γαλλική Aelia, η βελγική Belgian Sky Shops NV, η Folli-Follie καθώς και η κοινοπραξία των εταιριών Γερμανός, Xόντος με το venture capital "Global Capital Investors II" και την Alpha AE Συμμετοχών και Eπενδύσεων. H απευθείας διαβούλευση των ενδιαφερομένων με την εταιρία για την επόμενη φάση του διαγωνισμού θα αρχίσει στις 26 Mαΐου, ενώ οι δεσμευτικές προσφορές θα κατατεθούν στις 3 Iουλίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024