Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates συνδέει καθημερινά την Αθήνα και με τη Νέα Υόρκη
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates συνδέει καθημερινά την Αθήνα και με τη Νέα Υόρκη

To δρομολόγιο πραγματοποιείται καθημερινά με Boeing 777-300ER και διατίθενται τρεις κατηγορίες θέσεων.

Η Emirates ξεκίνησε στην 1η Ιουνίου τις καθημερινές της πτήσεις από την Αθήνα προς το Newark Liberty International Airport στη Νέα Υόρκη, προσφέροντας τη μοναδική ημερήσια απευθείας σύνδεση της Ελλάδας με τις ΗΠΑ καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η σημασία της σύνδεσης αυτής είναι διττή, καθώς από τη μία προσφέρει την ευκαιρία στους Έλληνες να ταξιδέψουν με ευκολία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, παράλληλα όμως εξυπηρετεί και τη μεγάλη ελληνοαμερικανική κοινότητα των ΗΠΑ. Επιπροσθέτως, προσφέρεται βολική σύνδεση για τους ταξιδιώτες που κατευθύνονται προς τη Μέση Ανατολή, τη Δυτική Ασία και την Αφρική μέσω του Ντουμπάι.


Ο διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα & την Αλβανία, Khalid Al Zarooni, ο πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, η Αυτού Εξοχότης Sulaiman Al Mazroui και η διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κα Ιωάννα Παπαδοπούλου.

Σε μια συμβολική συνάντηση για την επανέναρξη των πτήσεων, παρευρέθηκαν στο “Ελ. Βενιζέλος” ο πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, η Αυτού Εξοχότης Sulaiman Al Mazroui, ο διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα & την Αλβανία, Khalid Al Zarooni, καθώς και η διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κα Ιωάννα Παπαδοπούλου.


Ο πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, η Αυτού Εξοχότης Sulaiman Al Mazroui, αεροσυνοδός της Emirates και ο διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα & την Αλβανία, Khalid Al Zarooni.

Με αφορμή την επανεκκίνηση της εξαιρετικά σημαντικής πτήσης ο κ. Al Zarooni δήλωσε: “Στην Emirates είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την επανεγκαθίδρυση της καθημερινής απευθείας σύνδεσης Αθήνας – Nέας Υόρκης και αισιόδοξοι για την ταχεία αποκατάσταση του δικτύου προορισμών μας. Μέσω της σύνδεσης της Ελλάδας και των ΗΠΑ που προσφέρει η Emirates διευκολύνεται το ελληνικό εμπόριο και οι μετακινήσεις των καταναλωτών και υποστηρίζεται έμπρακτα ο τουρισμός”.


Ο διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα & την Αλβανία, Khalid Al Zarooni.

To δρομολόγιο πραγματοποιείται καθημερινά με Boeing 777-300ER και διατίθενται τρεις κατηγορίες θέσεων. Η πτήση της Emirates με κωδικό EK209 θα αναχωρεί Αθήνα στις 17:35 για να φτάσει στο Newark στις 21:20 την ίδια ημέρα. Η πτήση επιστροφής με κωδικό EK210 αναχωρεί από το Newark στις 23:55 τοπική ώρα, φθάνοντας στην Αθήνα την επόμενη μέρα στις 16:05.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024