Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Σε ‘full operation’ η Hotel Operation, με όλα τα ξενοδοχεία της ανοικτά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Ιούνιος 2021, 11:10

Το τελευταίο κατάλυμα της Hotel Operation θα ανοίξει στις 18 Ιουνίου και είναι το Area Synest Home Hotel που βρίσκεται στο Συνεβρό της Αχαΐας.


Η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Hotel Operation ξεκινά την νέα τουριστική περίοδο θέτοντας και τα 55 καταλύματα, που διαχειρίζεται, σε λειτουργία έως τις αρχές Ιουνίου. Παρά τις πραγματικές δυσκολίες που υπάρχουν αυτή την περίοδο στο ξεκίνημα της μεταπανδημικής τουριστικής κίνησης, η εταιρεία αποφάσισε να “πέσει στη μάχη” με όλα τα καταλύματα που διαθέτει. Το τελευταίο κατάλυμά της θα ανοίξει στις 18 Ιουνίου και είναι το Area Synest Home Hotel που βρίσκεται στο Συνεβρό της Αχαΐας.Η εταιρεία διαχειρίζεται 55 καταλύματα σε όλη την Ελλάδα με την πλειονότητα αυτών να βρίσκονται στο νησί της Μήλου, στην Κύθνο, στη Σίφνο, στη Νάξο, στην Κρήτη, στην Αράχοβα, στην Αιδηψό και στο Συνεβρό Αχαΐας.“Η επιμονή μας στο να προλαβαίνουμε τις εξελίξεις, και να είμαστε πάντα έτοιμοι στις αλλαγές, μας βοήθησε και αυτή τη δύσκολη ομολογουμένως περίοδο να προσαρμοσθούμε και να είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίξουμε όλα τα καταλύματα που διαχειριζόμαστε εντός Ιουνίου. Δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε τμήμα των ξενοδοχείων και καταλυμάτων μας για να είναι σωστά προετοιμασμένο όλο το προσωπικό να δεχθεί και να εξυπηρετήσει σωστά τους καλεσμένους μας. Αυτήν τη στιγμή έχουμε κρατήσεις από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Αγγλία, το Ισραήλ, την Αμερική και φυσικά από την Ελλάδα. Ευελπιστούμε ότι ο ρυθμός των εμβολιασμών και τα επιδημιολογικά δεδομένα θα μας επιτρέψουν να έχουμε περισσότερες προσδοκίες από τον Ιούλιο και μετά”, τόνισε ο κ. Θωμάς Πάντος, CEO της Hotel Operation.

Η Hotel Operation, εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, ειδικεύεται στο χώρο του Hotel Management από το 2012, παρέχοντας ολοκληρωμένη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων και τουριστικών καταλυμάτων, αλλά κτίζοντας και με τους ξενοδόχους “γέφυρες” επικοινωνίας και βαθιά συνεργασία, ώστε μαζί να επιτύχουν τους στόχους που θέτουν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top