Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Κύπρος: Δημόσια Διαβούλευση αναφορικά με το νομοσχέδιο για το 'Glamping'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Ιούνιος 2021, 15:42

Ξεκίνησε η δημόσια διαβούλευση αναφορικά με το νομοσχέδιο για τη δημιουργία και τη λειτουργία Τουριστικών Κατασκηνώσεων και Κατασκηνώσεων Πολυτελείας 'Glamping'.


Το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου ανακοινώνει ότι από τις 7 Ιουνίου 2021 άρχισε η δημόσια διαβούλευση του νομοσχεδίου που θα ρυθμίζει τη δημιουργία και τη λειτουργία των Τουριστικών Κατασκηνώσεων και των Κατασκηνώσεων Πολυτελείας “Glamping”.

Με το προτεινόμενο νομοσχέδιο, το οποίο σημειώνεται ότι αποτελεί τροποποίηση της περί της Ρύθμισης της Ίδρυσης και Λειτουργίας Ξενοδοχείων και Τουριστικών Καταλυμάτων Νομοθεσίας, εισάγονται πρόνοιες που εκσυγχρονίζουν το υφιστάμενο κανονιστικό πλαίσιο που ρυθμίζει τα θέματα λειτουργίας των τουριστικών κατασκηνώσεων, ενσωματώνοντας παράλληλα και νέες διατάξεις που ρυθμίζουν την ανάπτυξη των κατασκηνώσεων πολυτελείας “Glamping”, μιας νέας διεθνούς τάσης στο τουρισμό, η οποία αναπτύσσεται ραγδαία σε παγκόσμια κλίμακα και συνδέεται με την εμπειρία πολυτελούς διαμονής στην ύπαιθρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν το σχετικό νομοσχέδιο από την εταιρική ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού για να υποβάλουν μέχρι τις 31 Ιουλίου 2021 τις απόψεις και παρατηρήσεις τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top