Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣΕΤΕ: Δύσκολη η ανάπτυξη τουρισμού μεταξύ Κίνας και Ελλάδας

ΣΕΤΕ: Δύσκολη η ανάπτυξη τουρισμού μεταξύ Κίνας και Ελλάδας

Η αναγνώριση της Ελλάδας ως εγκεκριμένου προορισμού για τους πολίτες της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, είναι μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για τον ελληνικό τουρισμό σε μέσο-μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Όμως, ο ΣΕΤΕ, […]

Η αναγνώριση της Ελλάδας ως εγκεκριμένου προορισμού για τους πολίτες της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνα<.>ς, είναι μια ιδιαίτερα<...> θετική εξέλιξη για τον ελληνικό τουρισμό σε μέσο-μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Όμως, ο ΣΕΤΕ<.>, Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, πιστεύει ότι για να είναι επιτυχής η προσπάθεια προσέλκυσης Κινέζων τουριστών, θα πρέπει να συνδυασθεί με την άμεση επίλυση του θέματος της αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Ελλάδας – Κίνας και ο ΕΟΤ να ανοίξει το συντομότερο δυνατό γραφεία στο Πεκίνο και την Σαγκάη. Επίσης, η επικείμενη πρωθυπουργική αποστολή στην Κίνα θα πρέπει αυτή τη φορά να περιλαμβάνει και τουριστικούς επιχειρηματίες.

Γενικότερα και πέρα από τη διείσδυση του ελληνικού τουρισμού στην αγορά της Κίνας, η πολιτική ηγεσία του ελληνικού τουρισμού πρέπει να ενημερώσει τους τουριστικούς επιχειρηματίες και επαγγελματίες για το συνολικό σχέδιο διείσδυσης σε νέες αγορές, με συγκεκριμένους στόχους και χρονικό ορίζοντα, ώστε να αναπτυχθούν οι απαραίτητες συνέργιες με τον ιδιωτικό τομέα και να μεγιστοποιηθούν οι ωφέλειες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024