Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

ΣΕΤΕ: Δύσκολη η ανάπτυξη τουρισμού μεταξύ Κίνας και Ελλάδας

Θοδωρής Κουμέλης - 23 Μάιος 2002, 00:00

Η αναγνώριση της Ελλάδας ως εγκεκριμένου προορισμού για τους πολίτες της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνα<.>ς, είναι μια ιδιαίτερα<...> θετική εξέλιξη για τον ελληνικό τουρισμό σε μέσο-μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Όμως, ο ΣΕΤΕ<.>

, Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, πιστεύει ότι για να είναι επιτυχής η προσπάθεια προσέλκυσης Κινέζων τουριστών, θα πρέπει να συνδυασθεί με την άμεση επίλυση του θέματος της αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Ελλάδας - Κίνας και ο ΕΟΤ να ανοίξει το συντομότερο δυνατό γραφεία στο Πεκίνο και την Σαγκάη. Επίσης, η επικείμενη πρωθυπουργική αποστολή στην Κίνα θα πρέπει αυτή τη φορά να περιλαμβάνει και τουριστικούς επιχειρηματίες.

Γενικότερα και πέρα από τη διείσδυση του ελληνικού τουρισμού στην αγορά της Κίνας, η πολιτική ηγεσία του ελληνικού τουρισμού πρέπει να ενημερώσει τους τουριστικούς επιχειρηματίες και επαγγελματίες για το συνολικό σχέδιο διείσδυσης σε νέες αγορές, με συγκεκριμένους στόχους και χρονικό ορίζοντα, ώστε να αναπτυχθούν οι απαραίτητες συνέργιες με τον ιδιωτικό τομέα και να μεγιστοποιηθούν οι ωφέλειες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top