Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΗ Μαρίνα Αθηνών πιστοποιήθηκε από τη TÜV Hellas (TÜV NORD)
Θαλάσσιος τουρισμός

Η Μαρίνα Αθηνών πιστοποιήθηκε από τη TÜV Hellas (TÜV NORD)

Η Μαρίνα Αθηνών έχει συνολικά χωρητικότητα 130 σκαφών, μεταξύ των οποίων 10 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη μήκους από 50 έως και 130 μέτρων.

Η Μαρίνα Αθηνών στην περιοχή του Νέου Φαλήρου Αττικής, πιστοποιήθηκε από την TÜV Hellas (TÜV NORD). Επιβεβαιώνοντας τη σημασία που δίνει ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στον τουριστικό κλάδο, αλλά και τον κομβικό ρόλο που έχουν οι υποδομές για την ανάπτυξή του, επιθεώρησε και εν συνεχεία πιστοποίησε τη Μαρίνα Αθηνών σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 και με πεδίο εφαρμογής την Εκμετάλλευση και Λειτουργία Τουριστικού Λιμένα.

Η απονομή των πιστοποιητικών πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση εντός της Μαρίνας Αθηνών στην οποία συμμετείχαν στελέχη της TÜV HELLAS (TÜV NORD) και της Μαρίνας Αθηνών, ενώ τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μέσω της πιστοποίησης από την TÜV Hellas (TÜV NORD), η υποδειγματική λειτουργία και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της Μαρίνας Αθηνών πιστοποιήθηκαν κατά ISO 9001:2015, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις γι’αυτό το μοντέλο του θαλάσσιου τουρισμού που αναπτύσσεται ραγδαία, ενώ αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών υψηλής αγοραστικής δύναμης, όχι μόνο για την Αθήνα, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι η Μαρίνα Αθηνών πέραν των συμβατικών σκαφών, εξυπηρετεί τις ανάγκες ελλιμενισμού mega και super yacht. Η Μαρίνα Αθηνών, έχει συνολικά χωρητικότητα 130 σκαφών, μεταξύ των οποίων 10 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη μήκους από 50 έως και 130 μέτρων. Βρίσκεται στον Φαληρικό όρμο, το παραθαλάσσιο μέτωπο της Αθήνας, και απέχει μόλις 7 χλμ. από το κέντρο της πόλης και 40 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Η κα Βασιλική Καλαμποκίδου, Vice President System Certification της TÜV Hellas (TÜV NORD) δήλωσε: “Η στήριξη του τουρισμού αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα όλων μας και η πιστοποίηση της Μαρίνας Αθηνών επιβεβαιώνει ότι από κοινού επενδύουμε στην ποιότητα του τουριστικού προϊόντος. Η ανάπτυξη μαρινών, η ποιοτική τους αναβάθμιση και η αποτελεσματικότητα της λειτουργίας τους, είναι κρίσιμες για τη διατήρηση της χώρας μας στην κορυφή της κατάταξης τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών. Η εμπιστοσύνη που δείχνει η Μαρίνα Αθηνών στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) μας τιμά και ενισχύει τη δέσμευσή μας στην ανάδειξη της αξίας της ποιότητας στον τουρισμό”.

Ο κ. Σταύρος Καρνάκης, γενικός διευθυντής της Μαρίνας Αθηνών, ανέφερε: “Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανακοινώνουμε την πιστοποίηση της Μαρίνας Αθηνών κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015. Η πιστοποίηση αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της δέσμευσης της Μαρίνας Αθηνών ΑΕ για υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από υψηλά πρότυπα ποιότητας ειδικά μέσα στις πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν παγκοσμίως εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19.

Η πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015 από την TÜV Hellas (TÜV NORD) επιβεβαιώνει την υψηλού επιπέδου διαχείριση και εξυπηρέτηση που προσφέρει η Μαρίνα Αθηνών μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης ποιότητας με εφαρμογή στους τουριστικούς λιμένες“.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024