Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Αλ. Αυλωνίτης: 'Άδειες παραλίες, άδεια καταστήματα στην Κέρκυρα'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Ιούνιος 2021, 14:40

Η κυβέρνηση βιάστηκε με άστοχο τρόπο να εκκινήσει την τουριστική σεζόν, σημειώνει ο αναπλ. τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.


“Η κατάσταση στις τουριστικές περιοχές του νησιού μας είναι απελπιστική, αποθαρρυντική, αποκρουστική για έναν τόπο που φημίζεται για την υψηλή του επισκεψιμότητα και την παράδοση στις διακοπές και τη ψυχαγωγία”, αναφέρει ο βουλευτής Κέρκυρας και αναπλ. τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης.“Επισκέφτηκα όσες περισσότερες τουριστικές περιοχές ήταν δυνατόν, όπως Μπενίτσες, Μωραΐτικα, Άι Γόρδης, Υψος, Ρόδα, Αχαράβη κ.λπ. Παντού, η ίδια θλιβερή εικόνα μαρασμού. Δεν μπορεί να αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, δεν μπορεί κανείς να επιχαίρει. Η ίδια εικόνα και στην αγορά της πόλης και των λοιπών τουριστικών περιοχών. Συμπέρασμα, άδειες παραλίες, άδεια καταστήματα.

Η κυβέρνηση βιάστηκε με άστοχο τρόπο να εκκινήσει την τουριστική σεζόν. Χωρίς σοβαρότητα, όπως επανειλημμένα έχω τονίσει στη Βουλή. Χωρίς σχέδιο υγειονομικής θωράκισης, με τη μεγαλύτερη θνησιμότητα και την πρωτοβουλία δημιουργίας του μεγάλου εμβολιαστικού κέντρου της Κέρκυρας να πνέει τα λοίσθια. Παρά τα αλληλο-συγχαρητήρια των κυβερνώντων!Για αυτές τις παραλείψεις και τα λάθη, τι έχει να πει στον κόσμο του τουρισμού και στην κερκυραϊκή κοινωνία η κυβέρνηση, σήμερα;

Καλώ και πάλι τους συμπολίτες μου να εμβολιαστούν μαζικά και γρήγορα για να επανακτήσει η πατρίδα μας η Κέρκυρα, την εικόνα του απόλυτα ασφαλούς υγειονομικά προορισμού”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top