Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ποδηλατικός τουρισμός

Ποδηλατική βόλτα με την Edessa City Card

Τατιάνα Ρόκου - 11 Ιούνιος 2021, 15:16

Στο Κέντρο Πληροφόρησης Έδεσσας παρέχεται και ο οδηγός πόλης και περιοχής όπως επίσης και πληροφορίες για επιλογή του κατάλληλου καταλύματος και της γνωριμίας με την τοπική γαστρονομία.


Η Έδεσσα, προορισμός που έχει αποκτήσει το σήμα του φιλικού ως προς το ποδήλατο προορισμού “BikeFriendly Destination” προσκαλεί όλους να γνωρίσουν  την περιοχή καλύτερα μέσα από την EdessaCityCard και το συνδυασμό του ποδηλάτου ως μοναδικής εμπειρίας. Με την κάρτα πόλης της Έδεσσας, την οποία προμηθελυεται κανείς από το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Έδεσσας στο πάρκο Καταρρακτών, μπορεί να επισκεφθεί ένα πλήθος χώρων μέσα στο Υπαίθριο Μουσείο Νερού, το ενυδρείο-ερπετάριο, τον μύλο της γεύσης, τον μύλο των ορυκτών, τον μύλο του νερού και των 5 αισθήσεων καθώς επίσης και το λαογραφικό μουσείο και τους βυζαντινούς ναούς στο Βαρόσι και την παλιά πόλη της Έδεσσας. Θα δει την στοά των Καλλιτεχνών, το ηλιακό ρολόι, και παράλληλα θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί την Ανθοέκθεση και την γεωπάρκο Καταρρακτών με τους περίφημους Καταρράκτες Έδεσσας.

Η Έδεσσα, η Βεγορίτιδα και η ευρύτερη περιοχή της Ορεινής Πέλλας έχει ολοκληρωμένες προτάσεις για οργανωμένες επισκέψεις μονοήμερης, 3ήμερης ή 5ήμερης διάρκειας για οικογένειες και μικρές ομάδες. Αυτή την εποχή ξεκινούν μαζί με τους Δρόμους του Νερού και οι Δρόμοι του Κερασιού.

Στο Κέντρο Πληροφόρησης Έδεσσας παρέχεται και ο οδηγός πόλης και περιοχής όπως επίσης και πληροφορίες για επιλογή του κατάλληλου καταλύματος και της γνωριμίας με την τοπική γαστρονομία.

Όπως ενημερώνει ο υπεύθυνος Τουρισμού της Έδεσσας και ειδικός διαχείρισης προορισμών, κ. Ευάγγελος Κυριακού, μαζί με την Edessa City Card υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ο κάτοχος και ένα από τα κοινόχρηστα ποδήλατα που βρίσκονται σε τέσσερα σημεία της πόλης και φυσικά στην περιοχή Καταρρακτών όπως επίσης ότι το τμήμα πολιτιστικού τουρισμού λειτουργεί με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας έτσι όπως τις διαχειρίζεται η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top