Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Το Neptune Hotels συμμετέχει στο Jerusalema Challenge

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Ιούνιος 2021, 09:58

Mια κοινή προσπάθεια προσωπικού και Διοίκησης, για να μεταδώσει την αισιοδοξία και ελπίδα όπως και τη βεβαιότητα για την προοπτική του ελληνικού τουρισμού.


To Neptune Hotels, που βρίσκεται στο Μαστιχάρι στην Κω, θέλοντας με τις περιορισμένες δυνάμεις του να συνεισφέρει στην επανεκκίνηση του τουρισμού, δημιούργησε ένα βίντεο στο πλαίσιο του Jerusalema Challenge.

“Είναι μια κοινή προσπάθεια προσωπικού και Διοίκησης, που σκοπό έχει να επικοινωνήσει τη χαρά μας που ξεκίνησε η τουριστική σεζόν, αλλά και να μεταδώσει την αισιοδοξία και ελπίδα όπως και τη βεβαιότητα για την προοπτική του ελληνικού τουρισμού”, αναφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου. “Τα σχόλια και οι αντιδράσεις από όλους όσοι είδαν το βίντεο και ειδικά από ξένους που θέλουν να επισκεφθούν τη χώρα μας είναι θερμά”.

Το Neptune Hotels - Resort, Convention Centre & Spa προσφέρει 596 δίκλινα δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα, σε διάφορα κτίρια του συγκροτήματος τα οποία έχουν εύκολη πρόσβαση σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Το καθένα έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερο στυλ και αισθητική, σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της διακόσμησης.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top