Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Gulf Air ξεκινά απευθείας πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Αθήνας
Αεροπορικές εταιρείες

Η Gulf Air ξεκινά απευθείας πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Αθήνας

Όλα τα εισιτήρια, σε πτήσεις Gulf Air για ταξίδια από τις 10 Μαΐου έως τις 10 Νοεμβρίου 2021 καλύπτονται αυτόματα με ασφάλιση COVID-19 χωρίς επιπλέον κόστος.

Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, θα εκτελεί απευθείας πτήσεις μεταξύ της Λάρνακας στην Κύπρο και της Αθήνας στην Ελλάδα από τις 18 Ιουνίου 2021. Με τα νέα Airbus A320neo της αεροπορικής εταιρείας, οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, Παρασκευή και Κυριακή. Η νέα προσθήκη θα προσφέρει στους κατοίκους της Κύπρου και της Ελλάδας την ευκαιρία να ζήσουν την αραβική φιλοξενία της Gulf Air μαζί με τα μπουτίκ προϊόντα και τις υπηρεσίες της στο νέο στόλο, με βολικό πρόγραμμα και συχνότητες μετακίνησης μεταξύ των δύο πόλεων.

Τον περασμένο μήνα, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι όλες οι πτήσεις της θα εκτελούνται από 100% εμβολιασμένο πλήρωμα, συμπεριλαμβανομένων πιλότων και αεροσυνοδών. Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε την εσωτερική καμπάνια εμβολιασμού για το πλήρωμα και το προσωπικό της πρώτης γραμμής από τον Δεκέμβριο του 2020 και είναι περήφανη που είναι μία από τις πρώτες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο που μπορεί να προσφέρει σιγουριά σε όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν προς οποιονδήποτε προορισμό του αναπτυσσόμενου δικτύου της.

Επιπλέον, πρόσφατα η Gulf Air ανακοίνωσε την προσφορά δωρεάν ταξιδιωτικής ασφάλειας COVID-19 σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων υγείας και καραντίνας, στις απροσδόκητες συνθήκες διάγνωσης ή επαφής COVID-19 κατά τη διάρκεια των ταξιδιών των επιβατών. Όλα τα εισιτήρια, σε πτήσεις Gulf Air για ταξίδια από τις 10 Μαΐου έως τις 10 Νοεμβρίου 2021 καλύπτονται αυτόματα με ασφάλιση COVID-19 χωρίς επιπλέον κόστος. Όλοι οι επιβάτες, σύμφωνα με το πρόσφατα ανακοινωθέν ασφαλιστήριο συμβόλαιο και στην ατυχή περίπτωση διάγνωσης με COVID-19 ενώ ταξιδεύουν στο εξωτερικό, θα καλυφθούν για έξοδα επαναπατρισμού, ιατρικά και νοσοκομειακά έξοδα στο εξωτερικό, καθώς και έξοδα διαμονής σε καραντίνα. Η κάλυψη ισχύει για πτήσεις της Gulf Air με αριθμούς εισιτηρίων Gulf Air που αγοράζονται μέσω του ιστότοπου της αεροπορικής εταιρείας, του τηλεφωνικού κέντρου, των γραφείων πωλήσεων της Gulf Air ή των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για αγορά από τον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας και τα εξουσιοδοτημένα ταξιδιωτικά γραφεία στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024