Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

HATTA – FedHATTA: Επιδότηση κεφαλαίου κίνησης των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Ιούνιος 2021, 12:51

Μεταξύ των επιχειρήσεων που δικαιούνται να τύχουν δημόσιας χρηματοδότησης στο πλαίσιο της συγκεκριμένης Δράσης είναι τα τουριστικά γραφεία και οι επιχειρήσεις τουριστικών λεωφορείων με μείωση κύκλου εργασιών άνω του 30% κατά το 2020, σε σύγκριση με το 2019.


Η υπ’αρ. 3407/10.06.2021 Απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με θέμα “Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων στη Δράση ‘Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας’ του Ε.Π. ‘Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)’, ΕΣΠΑ 2014 – 2020”.

Μεταξύ των επιχειρήσεων που δικαιούνται να τύχουν δημόσιας χρηματοδότησης στο πλαίσιο της συγκεκριμένης Δράσης είναι τα τουριστικά γραφεία και οι επιχειρήσεις τουριστικών λεωφορείων με μείωση κύκλου εργασιών άνω του 30% κατά το 2020, σε σύγκριση με το 2019, στις οποίες μπορεί να αποδίδεται συνολική μη επιστρεπτέα επιχορήγηση υπό μορφή Κεφαλαίου Κίνησης μέχρι ποσοστού 2,5%, προκειμένου να περιέλθουν σε ετοιμότητα λειτουργίας της δραστηριότητάς τους.

Οι ειδικότερες προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και κάθε άλλη λεπτομέρεια σχετικά με τη συγκεκριμένη Δράση περιγράφονται στην ως άνω Απόφαση, στην Αναλυτική Πρόσκληση της Δράσης, που επισυνάπτεται σε αυτήν, και στα Παρατήματα της τελευταίας.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων γίνεται από αύριο, Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 και ώρα 10:00 μέχρι την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 17:00.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top