Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΆνοιξαν οι συμμετοχές για τον 8ο Διαγωνισμό Ξενοδοχειακού Σχεδιασμού ‘100% Hotel Design Awards’
Ξενοδοχία

Άνοιξαν οι συμμετοχές για τον 8ο Διαγωνισμό Ξενοδοχειακού Σχεδιασμού ‘100% Hotel Design Awards’

Οι νικητές, καθώς και οι επιλεγµένες στη βραχεία λίστα συµµετοχές, αποκτούν προβολή σε στοχευµένες αγορές µέσα από εκθέσεις αλλά και διαδικτυακές καµπάνιες, αναδεικνύοντας τόσο τα ξενοδοχεία που ξεχώρισαν, όσο και τους συνεργάτες τους, όπως αρχιτέκτονες και εταιρείες.

Ο κορυφαίος διαγωνισμός ξενοδοχειακού design, τα 100% Hotel Design Awards by 100% Hotel Show, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχής, καθώς και ένα στοχευμένο πλάνο προβολής για τους συμμετέχοντες.

Το 100% Hotel Show ανακοινώνει την έναρξη δηλώσεων συμμετοχής για τον 8ο Διαγωνισμό Ξενοδοχειακού Σχεδιασμού “100% Hotel Design Awards” και το στοχευμένο πλάνο προβολής των νικητών, αλλά και των συμμετοχών που θα προκριθούν στη βραχεία λίστα του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός “100% Hotel Design Awards”, που διοργανώνεται από το 100% Hotel Show, αποτελεί, σύμφωνα με τους διοργανωτές, “τον δυναμικότερο θεσμό για το ελληνικό ξενοδοχειακό design” και έχει ως στόχο να:

  • Αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο καλός σχεδιασμός στη δημιουργία αλλά και την ανακαίνιση ξενοδοχείων, μέσα από την αξιολόγηση και την προβολή πρόσφατα υλοποιημένου έργου.
  • Να παρουσιάσει τις νέες τάσεις στον ξενοδοχειακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και να επιβραβεύσει τις πρακτικές που δημιουργούν ανταγωνιστικά ξενοδοχεία, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Στοχευμένο πλάνο προβολής νικητών
Έπειτα από επτά επιτυχηµένες διοργανώσεις, και µε σηµαντικά ξενοδοχεία και αρχιτέκτονες να έχουν βραβευθεί, τα ΙΟΟ% Hotel Design Awards συµβάλλουν δυναµικά στη συστηµατική προβολή, αλλά και στην εξωστρέφεια του ελληνικού ξενοδοχειακού design, υλοποιώντας ένα ολοκληρωµένο πρόγραµµα προώθησης τόσο των νικητών, όσο και των short listed συµµετοχών, σε εγχώριο και διεθνές
επίπεδο.

Με µια σειρά συντονισµένων ενεργειών, οι νικητές, καθώς και οι επιλεγµένες στη βραχεία λίστα συµµετοχές, αποκτούν προβολή σε στοχευµένες αγορές µέσα από εκθέσεις αλλά και διαδικτυακές καµπάνιες, αναδεικνύοντας τόσο τα ξενοδοχεία που ξεχώρισαν, όσο και τους συνεργάτες τους, όπως αρχιτέκτονες και εταιρείες.

Ημερομηνίες

  • Καταληκτική ημερομηνία αποστολής του υλικού: 5 Ιουλίου 2021
  • Αξιολόγηση συμμετοχών: 30 Αυγούστου 2021
  • Ανακοίνωση short listed υποψηφιοτήτων: 20 Σεπτεμβρίου 2021
  • Ψηφοφορία Κοινού: 19-22 Νοεμβρίου 2021
  • Έκθεση short listed συμμετοχών: 19-22 Νοεμβρίου 2021 κατά τη διάρκεια της Έκθεσης 100% Hotel Show 2021
  • Τελετή Βράβευσης: 19 Νοεμβρίου 2021
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024