Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Νέα συνεργασία της Modus & Amplio με την Hearth & Logic Media

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Ιούνιος 2021, 10:36

Η Modus & Amplio ανακοινώνει και το άνοιγμα σύντομα ενός νέου ξενοδοχείου, το IVIS_4, στην πιο ανερχόμενη περιοχή της πόλης, στην περιοχή Ψυρρή της Αθήνας.


Έχοντας 14 χρόνια παρουσίας στον τομέα της Συμβουλευτικής & Διαχείρισης Ξενοδοχείων η Modus & Amplio ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την Heart & Logic.

Η Heart & Logic είναι μια δυναμική εταιρεία που προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών στο τομέα της διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του σχεδιασμού ιστοσελίδων, με εξειδίκευση σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, υπηρεσίες catering και καταστήματα λιανικής. Η Heart & Logic διαθέτει ήδη πολυάριθμες αποκλειστικές συνεργασίες και αποτελεί έναν πολύτιμο συνεργάτη για τα ξενοδοχεία της Modus & Amplio.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα σύνολο υπηρεσιών που συμβάλλουν στην αύξηση των πωλήσεων των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων μας, από offline και online Sales, εκπροσώπηση πωλήσεων, δημιουργία website και πλήρη διαχείριση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Πιστεύουμε ότι η ενίσχυση Πωλήσεων και τα εργαλεία που βοηθούν στην αύξηση Εσόδων είναι οι τομείς στους οποίους οι περισσότεροι ξενοδόχοι θα χρειαστούν άμεσα βοήθεια στην μετά COVID-19 εποχή. Μέσα από την σύμπραξή μας με την Heart & Logic είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο που συνάδει με τη συνολική φιλοσοφία της Modus & Amplio”, δηλώνει ο κ. Τάκης Παπασπύρου, γενικός διευθυντής της Modus & Amplio.

Επιπλέον, η Modus & Amplio ανακοινώνει το άνοιγμα σύντομα ενός νέου ξενοδοχείου, το IVIS_4, στην πιο ανερχόμενη περιοχή της πόλης, στην περιοχή Ψυρρή της Αθήνας. Πρόκειται για ένα boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, όπου το ‘color locale’ και ο έντονος τοπικός χαρακτήρας συναντούν το Street Art μέσα στο ξενοδοχείο. Επιπλέον, το IVIS_4 θα διαθέτει εστιατόριο που έρχεται σύντομα και θα φέρει την σφραγίδα και υπογραφή ενός γνωστού και αγαπημένου Έλληνα σεφ. Ελληνική ‘πειραγμένη’ κουζίνα θα προσφέρεται σε έναν καταπράσινο κήπο στην πίσω αυλή του ξενοδοχείου.

To άνοιγμα του IVIS_4 έρχεται να προστεθεί σε μια πληθώρα σημαντικών συνεργασιών της Modus & Amplio σε μοναδικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top