Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπιτυχής επανεκκίνηση της ελληνικής κρουαζιέρας από τη Celestyal Cruises
Κρουαζιέρα

Επιτυχής επανεκκίνηση της ελληνικής κρουαζιέρας από τη Celestyal Cruises

Ξεκινά τα ταξίδια το κρουαζιερόπλοιο 'Celestyal Crystal', με προσεγγίσεις σε Πάτμο, Ρόδο, Σαντορίνη, Λαύριο, Μύκονο, Μήλο και Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε την επιτυχή επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων της από το λιμάνι του Πειραιά, με την κρουαζιέρα της επτά διανυκτερεύσεων, “Ειδυλλιακό Αιγαίο“, η οποία θα πραγματοποιηθεί με το κρουαζιερόπλοιο “Celestyal Crystal” και προσεγγίσεις σε Πάτμο, Ρόδο, Σαντορίνη, Λαύριο, Μύκονο, Μήλο και Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises κ. Κρις Θεοφιλίδης, με τον υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ.  Ιωάννη Πλακιωτάκη.

“Μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική χρονιά, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε ξανά τους επισκέπτες στο πλοίο μας αυτό το καλοκαίρι, στην πιο δημοφιλή και χαρακτηριστική μας κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, το Ειδυλλιακό Αιγαίο. Δεν πρόκειται για ένα μικρό εγχείρημα, αλλά πραγματικό επίτευγμα που οφείλεται στην ακλόνητη αφοσίωση και τη συντονισμένη ομαδική προσπάθεια των ανθρώπων μας στη Celestyal, τόσο στα γραφεία μας όσο και στο πλοίο, αλλά και στην υποστήριξη από τους στρατηγικούς μας εταίρους, μεγάλους και μικρούς. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, που καλωσορίζουμε τους επισκέπτες ξανά στο πλοίο μας για να απολαύσουν τη βραβευμένη, ζεστή και γνήσια ελληνική φιλοξενία, που μπορεί να προσφέρει μόνο η Celestyal, επιστρέφοντας πιο δυνατή από ποτέ”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης.

“Είναι μεγάλη τιμή για όλους εμάς που εργαζόμαστε στον κλάδο του τουρισμού στην Ελλάδα, να βλέπουμε την επιστροφή των πλοίων της Celestyal Cruises στις ελληνικές θάλασσες, αυτό το καλοκαίρι”, δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας, κ. Χάρης Θεοχάρης. “Η επανέναρξη της κρουαζιέρας, σύμφωνα με τις νέες μας οδηγίες για τα ανανεωμένα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας και η ισχυρή δέσμευση προς την Ελλάδα, από τον κλάδο της κρουαζιέρας γενικότερα, αποτελεί περαιτέρω απόδειξη του πόσο ανθεκτική είναι η Ελλάδα και πόσο γρήγορα μπορούμε να επαναφέρουμε μια αίσθηση κανονικότητας – ακριβώς πάνω στην ώρα για τη θερινή ταξιδιωτική περίοδο”.


Η πρόεδρος του Ο.Λ.Λ.Α.Ε. κα Ιωάννα Κουλουβράκη αποδίδει τιμητική πλακέτα στον πλοίαρχο του “Celestyal Crystal” κ. Νικόλαο Βασιλείου.

Με αφορμή την πρώτη προσέγγιση του Celestyal Crystal στο λιμάνι του Λαυρίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση υποδοχής από τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου.

Aπό αριστερά προς τα δεξιά οι κ.κ.: Δημήτριος Λεμονάκης, μέλος Ο.Λ.Λ.Α.Ε., Σταύρος Παπασταυρόπουλος, μέλος Ο.Λ.Λ.Α.Ε., Δημήτριος Λουκάς, δήμαρχος Λαυρεωτικής, Σοφία Ζαχαράκη, υφυπουργός Τουρισμού, Βασίλειος Οικονόμου, βουλευτής Αττικής, Νικόλαος Βασιλείου, πλοίαρχος Celestyal Crystal, Ιωάννης Πλακιωτάκης, υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής  – Ιωάννης, Ιωάννα Κουλουβράκη, πρόεδρος Ο.Λ.Λ.Α.Ε., Κρις Θεοφιλίδης, διευθύνων σύμβουλος Celestyal Cruises, Θανάσης Αυγερινός, αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γεώργιος Βακόνδιος, διευθύνων σύμβουλος Ο.Λ.Λ.Α.Ε. και Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, γενικός Γραμματέας Υπουργείου Ναυτιλίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης και η υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη. Παρευρέθηκαν επίσης, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, o Βουλευτής Αττικής κ. Βασίλειος Οικονόμου, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Θανάσης Αυγερινός, ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτριος Λουκάς. Τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου εκπροσώπησε η πρόεδρος του κα Ιωάννα Κουλουβράκη και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γεώργιος Βακόνδιος, καθώς και τα μέλη κ.κ. Σταύρος Παπασταυρόπουλος και Δημήτριος Λεμονάκης.

Στη φωτογραφία (από αριστερά), ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises κ. Κρις Θεοφιλίδης, ο πλοίαρχος του Celestyal Crystal κ. Νικόλαος Βασιλείου και ο υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ.  Ιωάννης Πλακιωτάκης.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024