Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήNέα συνεργασία της CHC Group με το Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel 5* στην Ελούντα
Ξενοδοχεία

Nέα συνεργασία της CHC Group με το Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel 5* στην Ελούντα

Το Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel απέσπασε πρόσφατα στα βραβεία Maria Callas 2021 στο Μονακό, τη διάκριση Hospitality 2021 για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει στους επισκέπτες του.

Μια ακόμη δυναμική συνέργεια στον χώρο του τουρισμού ξεκίνησε για την CHC Group. Πρόκειται για μια συνεργασία μεταξύ της CHC Group και του πολυτελέστατου ξενοδοχείου Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel 5* της Ελούντας, που έχει ως αντικείμενο την κατ’αποκλειστικότητα σύναψη συμβολαίων και την προώθηση πωλήσεων του καταλύματος για την επόμενη 3ετία, από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.

“Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό, Ο Όμιλος CHC συνεχίζει να αναπτύσσεται, συνεχίζει να χτίζει το μέλλον μέσα από ισχυρές και αμοιβαίως επωφελείς συνεργασίες”, αναφέρει σε δήλωσή του ο γενικός διευθυντής και ιδρυτής του Ομίλου CHC – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τονίζοντας: “Το Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel της οικογένειας Ανδριαδάκη, το πρώτο υψηλής ενεργειακής απόδοσης, οικολογικά πράσινο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, είναι ένα ξενοδοχείο που γράφει τη δική του ιστορία στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας και αποτελεί ένα άριστο παράδειγμα για το πώς η σύγχρονη αρχιτεκτονική μπορεί να δέσει με το φυσικό περιβάλλον και να οδηγήσει τον ελληνικό τουρισμό πολλά βήματα μπροστά”.

Αξίζει να τονιστεί ότι τον Μάιο του 2021, το Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel κατέγραψε μια ακόμα πολύ σημαντική διάκριση, αποσπώντας στα βραβεία Maria Callas 2021 στο Μονακό, τη διάκριση Hospitality 2021 για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει στους επισκέπτες του. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Αθηναγόρας Ανδριαδάκης μαζί με τον γιο του κ. Μηνά Ανδριαδάκη, παρουσία επιφανών μελών της ελληνικής κοινότητας του Μονακό, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής και τους παρευρισκόμενους, σε δήλωσή του ανέφερε: “Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ ιδιαιτέρως το προσωπικό του ξενοδοχείου, το οποίο συνέβαλε πολύ στη βράβευση στο Μονακό. Όλοι μαζί βάζουμε ένα λιθαράκι για τη χώρα μας. Η Ελλάδα ήταν και παραμένει ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός. Και το Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel στην Κρήτη, στην Ελούντα Λασιθίου, έναν μαγευτικό προορισμό, είναι και πάλι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης και αναψυχής, στιγμές που θα τους δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις“.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024