Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης φιλοξένησε τους Ιταλούς TOs του Jambo Group
Προώθηση προορισμού

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης φιλοξένησε τους Ιταλούς TOs του Jambo Group

Στο πλαίσιο προβολής της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού στην ιταλική αγορά, 17 Ιταλοί τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι περιηγήθηκαν στην πόλη και γεύτηκαν τη διάσημη κουζίνα της.


Tαξίδι εξοικείωσης πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με Ιταλούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους που διοργάνωσε ο Τour Operator Jambo Group με τη συνδρομή του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας και της διευθύντριας του κας Κυριακής Μπουλασίδου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Την αποστολή συνόδευαν ο Fabio Cianci, ιδρυτής και CEO του Τ.Ο. και ο Bruno Leoni, διευθυντής Πωλήσεων.

Στο πλαίσιο προβολής της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού στην ιταλική αγορά, 17 Ιταλοί τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι περιηγήθηκαν στην πόλη και γεύτηκαν την διάσημη κουζίνα της.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους η Jambo Group που εξειδικεύεται στην Ελλάδα και ειδικά στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, παρουσίασε το πρόγραμμα της και το νέο site iltuoconcierge.com για την παροχή οποιασδήποτε εξυπηρέτησης στην χώρα μας για όλους τους Ιταλούς ταξιδιώτες, ανεξάρτητα πώς κλείνουν τις διακοπές τους. Πρόκειται για ένα καινοτόμο και πολύ αισιόδοξο project, που ευνοεί την προβολή της Θεσσαλονίκης στην Ιταλική αγορά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024