Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης φιλοξένησε τους Ιταλούς TOs του Jambo Group

Τατιάνα Ρόκου - 18 Ιούνιος 2021, 15:05

Στο πλαίσιο προβολής της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού στην ιταλική αγορά, 17 Ιταλοί τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι περιηγήθηκαν στην πόλη και γεύτηκαν τη διάσημη κουζίνα της.


Tαξίδι εξοικείωσης πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με Ιταλούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους που διοργάνωσε ο Τour Operator Jambo Group με τη συνδρομή του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας και της διευθύντριας του κας Κυριακής Μπουλασίδου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Την αποστολή συνόδευαν ο Fabio Cianci, ιδρυτής και CEO του Τ.Ο. και ο Bruno Leoni, διευθυντής Πωλήσεων.

Στο πλαίσιο προβολής της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού στην ιταλική αγορά, 17 Ιταλοί τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι περιηγήθηκαν στην πόλη και γεύτηκαν την διάσημη κουζίνα της.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους η Jambo Group που εξειδικεύεται στην Ελλάδα και ειδικά στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, παρουσίασε το πρόγραμμα της και το νέο site iltuoconcierge.com για την παροχή οποιασδήποτε εξυπηρέτησης στην χώρα μας για όλους τους Ιταλούς ταξιδιώτες, ανεξάρτητα πώς κλείνουν τις διακοπές τους. Πρόκειται για ένα καινοτόμο και πολύ αισιόδοξο project, που ευνοεί την προβολή της Θεσσαλονίκης στην Ιταλική αγορά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top