Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέα καμπάνια '20th Century War Memorial' από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης
Ιστορικός τουρισμός

Νέα καμπάνια '20th Century War Memorial' από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Η καμπάνια οργανώνεται και υλοποιείται από την Pass Partout – Tourism Marketing σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και τις Περιφερειακές Ενότητες Κιλκίς και Σερρών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης καμπάνιας “Salonica Front WWI” που παρουσιάστηκε σε διεθνή μέσα και τοποθέτησε την περιοχή σε προγράμματα εξειδικευμένων tour operators, η νέα καμπάνια “20th Century War Memorial – Central Macedonia, Greece” αναδεικνύει τον σημαντικό ρόλο της περιοχής στα γεωπολιτικά δρώμενα του 20ού αιώνα, όπως αυτός αποτυπώνεται στα μνημεία των πέντε αγώνων και πολέμων: Μακεδονικός Αγώνας, Α’ Βαλκανικός, Β’ Βαλκανικός, Α’ Παγκόσμιος, Β΄ Παγκόσμιος.

Η καμπάνια “20th Century War Memorial – Central Macedonia, Greece” οργανώνεται και υλοποιείται από την Pass Partout – Tourism Marketing σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και τις Περιφερειακές Ενότητες Κιλκίς και Σερρών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στόχος της καμπάνιας είναι να ενισχύσει το ιστορικό πλεονέκτημα της περιοχής στις διεθνείς τουριστικές αγορές.

Τα Πολεμικά Μουσεία, τα Μνημεία και τα Στρατιωτικά Κοιμητήρια της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς και των Σερρών είναι ζωντανοί θύλακες διαφύλαξης της ιστορικής κληρονομιάς.

Το οπτικοακουστικό υλικό που παρήχθη στα αγγλικά για τις ανάγκες της καμπάνιας, στοχεύει στην ενημέρωση των tour operators και τουριστικών πρακτόρων, των αρθρογράφων και των δημοσιογράφων τουρισμού, των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και οργανισμών, σχετικά με τη νεότερη ιστορία της Μακεδονίας, αλλά και στην ένταξη της περιοχής σε ιστορικές διαδρομές μνημείων πολέμου κατά τα πρότυπα ευρωπαϊκών κυρίως περιοχών.

Το προωθητικό υλικό είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με έγκριτους ιστορικούς ερευνητές και καθηγητές, με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το Αρχείο Κινηματογράφου Πολεμικού Μουσείου, το Ίδρυμα Μακεδονικού Αγώνα και το Εβραϊκό Μουσείο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024