Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Brown Hotels εγκαινιάζει τρία ξενοδοχεία στην Αθήνα
Ξενοδοχεία

Η Brown Hotels εγκαινιάζει τρία ξενοδοχεία στην Αθήνα

Το Brown Acropol διαθέτει 165 ευρύχωρα design δωμάτια και εστιατόριο. Το Villa Brown Ermou λειτουργεί ήδη με 16 δωμάτια, ενώ στο πέρας της ανακαίνισης θα διαθέτει 51 δωμάτια και σουίτες. Το DAVE Red Athensδιαθέτει 87 funky υπνοδωμάτια, ενώ το ιδιαίτερης αισθητικής lobby φιλοξενεί τη χαρακτηριστική βιβλιοθήκη των ξενοδοχείων Brown Hotels.

Τα ξενοδοχεία της Brown Hotels είναι εδώ “για να δώσουν μια νέα πνοή στο αστικό τοπίο και να προσφέρουν απαράμιλλες στιγμές φιλοξενίας, μέσα από την μοναδική τους ταυτότητα, το ξεχωριστό design και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες”, σύμφωνα με την εταιρεία.

Κάθε ξενοδοχείο της Brown Hotels ανανεώνει το ενδιαφέρον για την περιοχή της Αθήνας, επαναφέροντας δυναμικά το κέντρο τόσο στο παιχνίδι της νυχτερινής ζωής της πόλης μέσα από τις προτάσεις εστιατορίων και bars που λειτουργούν στα ξενοδοχεία, αλλά και ως μια ενδιαφέρουσα επιλογή για επαγγελματικές συναντήσεις στα meeting areas των ξενοδοχείων.

Brown Acropol: Το ανανεωμένο ξενοδοχείο Brown Acropol καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του σημερινού ταξιδιώτη που αναζητά ένα design ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και μοναδικά χαρακτηριστικά. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της φιλοξενίας σε ένα ξενοδοχείο όπου οι έντονες επιρροές της δεκαετίας των 60’s έρχονται στο σήμερα μέσα από την edgy αισθητική και την ιδιαίτερη σφραγίδα της Brown Hotels.

Το Brown Acropol διαθέτει 165 ευρύχωρα design δωμάτια και εστιατόριο, ενώ στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου λειτουργεί το ιδιαίτερο rooftop του Brown Acropol με θέα στην Ακρόπολη και τη νέα πλατεία Ομονοίας, το οποίο διαθέτει open Jacuzzi και bar restaurant και θα ξεχωρίσει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της urban κουλτούρας των Brown Hotels.

Villa Brown Ermou: To boutique ξενοδοχείο Villa Brown Ermou, βρίσκεται στο σταυροδρόμι του πιο εμβληματικού αστικού μονοπατιού, ανάμεσα στη συνοικία της Πλάκας και την οδό Ερμού. Το ξενοδοχείο Villa Brown Ermou λειτουργεί ήδη με 16 δωμάτια, ενώ στο πέρας της ανακαίνισης θα διαθέτει 51 δωμάτια και σουίτες με μια κομψή και σύγχρονη ατμόσφαιρα, σχεδιασμένα αποκλειστικά για τους αληθινούς bonne vivants. Στο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει το προσεχές διάστημα ένα ιδιαίτερο μπιστρό για ξεχωριστές γαστρονομικές απολαύσεις.

DAVE Red Athens: Η “επαναστατική” πλευρά της Αθήνας βρίσκει έκφραση στο ιδιαίτερο DAVE Red Athens, συνδυάζοντας τον ιδιόμορφο αστικό σχεδιασμό, funky props και υπηρεσίες φιλοξενίας, σε μια underground τοποθεσία δίπλα στην αναζωογονημένη πλατεία Ομονοίας. Το ξενοδοχείο διαθέτει 87 funky υπνοδωμάτια, ενώ το ιδιαίτερης αισθητικής lobby φιλοξενεί τη χαρακτηριστική βιβλιοθήκη των ξενοδοχείων Brown Hotels. Στον ημιώροφο του ξενοδοχείου λειτουργεί ευρύχωρο σαλόνι με μπιλιάρδο, ενώ το καφέ και club του ξενοδοχείου θα επιμεληθεί γνωστή αθηναϊκή ομάδα της νυχτερινής ζωής. Το DAVE Red Athens θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό εντός Ιουλίου 2021.

Ακολουθούν το προσεχές διάστημα τα ξενοδοχεία Lighthouse Athens, Brown Spices, Theodore House και House Sans Rival, τα οποία θα ανοίξουν στην περιοχή της Αθήνας για τους επισκέπτες. Το επενδυτικό πλάνο της Brown Hotels περιλαμβάνει συνολικά 24 ξενοδοχεία και θέρετρα που βρίσκονται σε διάφορα στάδια κατασκευής και ανάπτυξης. Μετά την ολοκλήρωση, η Brown Hotels Collection θα αριθμεί περίπου 2.100 δωμάτια σε όλη την Ελλάδα και τα νησιά και στην Κύπρο.

Στη φωτογραφία, το λόμπυ του ξενοδοχείου Brown Acropol.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024