Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαH Saronic Ferries ανακοινώνει τα θερινά της δρομολόγια
Ακτοπλοΐα

H Saronic Ferries ανακοινώνει τα θερινά της δρομολόγια

Με το σύνθημα 'Έκλεισες; Έφτασες!' η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού προσκαλεί τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν πόσο εύκολο και γρήγορο είναι να γνωρίσουν την Αίγινα, το Αγκίστρι, τον Πόρο και τα Μέθανα.

Η Saronic Ferries (Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού) υποδέχεται και πάλι τον κόσμο στον Σαρωνικό, ανακοινώνοντας στον ιστότοπο sf.gr τα δρομολόγιά της για όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Οι επιβάτες των πλοίων της Κοινοπραξίας μπορούν να μετακινούνται καθημερινά από τον Πειραιά για την Αίγινα, το Αγκίστρι, τον Πόρο και τα Μέθανα γνωρίζοντας αυτούς τους τόσο όμορφους, κοντινούς και ταυτόχρονα ανεξερεύνητους και ενδιαφέροντες προορισμούς.

Το προηγούμενο διάστημα τα πλοία της Saronic Ferries συνέχιζαν να εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων, αλλά και των εργαζόμενων στην περιοχή. Τώρα, μετά την άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων και ιδιαίτερα με την έναρξη της θερινής περιόδου, ο Σαρωνικός θα αποτελέσει την πιο ώριμη πρόταση σύντομης απόδρασης για όλους όσοι στερήθηκαν το προηγούμενο διάστημα μια πρώτη γεύση καλοκαιριού, με προτεραιότητα την ασφάλεια και την άνεση.

Στο σύντομο ταξίδι για τους τέσσερεις προορισμούς, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο και τον θαλασσινό αέρα στα καταστρώματα των πλοίων ενώ για τους εσωτερικούς χώρους η Saronic Ferries έχει φροντίσει για  την αυστηρή συντήρηση των συστημάτων εξαερισμού και για την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων. Επιπλέον, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από το sf.gr την ηλεκτρονική έκδοση του εισιτηρίου τους για εκτύπωση στο σπίτι ή προβολή στο κινητό τηλέφωνο, αποφεύγοντας ουρές και αναμονή στα εκδοτήρια και πραγματοποιώντας ανέπαφα όλες τις διαδικασίες έως και την επιβίβαση τους στα πλοία.

Τα καθημερινά δρομολόγια των ΕΓ/ΟΓ πλοίων “Ποσειδών Ελλας“, “Αχαιός”, “Απόλλων Ελλάς” και “Φοίβος” επιτρέπουν σε όλους τους τύπους των ταξιδιωτών να ανακαλύψουν τα μυστικά του Σαρωνικού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024