Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

H Saronic Ferries ανακοινώνει τα θερινά της δρομολόγια

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Ιούνιος 2021, 13:14

Με το σύνθημα 'Έκλεισες; Έφτασες!' η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού προσκαλεί τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν πόσο εύκολο και γρήγορο είναι να γνωρίσουν την Αίγινα, το Αγκίστρι, τον Πόρο και τα Μέθανα.


Η Saronic Ferries (Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού) υποδέχεται και πάλι τον κόσμο στον Σαρωνικό, ανακοινώνοντας στον ιστότοπο sf.gr τα δρομολόγιά της για όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Οι επιβάτες των πλοίων της Κοινοπραξίας μπορούν να μετακινούνται καθημερινά από τον Πειραιά για την Αίγινα, το Αγκίστρι, τον Πόρο και τα Μέθανα γνωρίζοντας αυτούς τους τόσο όμορφους, κοντινούς και ταυτόχρονα ανεξερεύνητους και ενδιαφέροντες προορισμούς.

Το προηγούμενο διάστημα τα πλοία της Saronic Ferries συνέχιζαν να εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων, αλλά και των εργαζόμενων στην περιοχή. Τώρα, μετά την άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων και ιδιαίτερα με την έναρξη της θερινής περιόδου, ο Σαρωνικός θα αποτελέσει την πιο ώριμη πρόταση σύντομης απόδρασης για όλους όσοι στερήθηκαν το προηγούμενο διάστημα μια πρώτη γεύση καλοκαιριού, με προτεραιότητα την ασφάλεια και την άνεση.

Στο σύντομο ταξίδι για τους τέσσερεις προορισμούς, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο και τον θαλασσινό αέρα στα καταστρώματα των πλοίων ενώ για τους εσωτερικούς χώρους η Saronic Ferries έχει φροντίσει για  την αυστηρή συντήρηση των συστημάτων εξαερισμού και για την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων. Επιπλέον, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από το sf.gr την ηλεκτρονική έκδοση του εισιτηρίου τους για εκτύπωση στο σπίτι ή προβολή στο κινητό τηλέφωνο, αποφεύγοντας ουρές και αναμονή στα εκδοτήρια και πραγματοποιώντας ανέπαφα όλες τις διαδικασίες έως και την επιβίβαση τους στα πλοία.

Τα καθημερινά δρομολόγια των ΕΓ/ΟΓ πλοίων “Ποσειδών Ελλας”, “Αχαιός”, “Απόλλων Ελλάς” και “Φοίβος” επιτρέπουν σε όλους τους τύπους των ταξιδιωτών να ανακαλύψουν τα μυστικά του Σαρωνικού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top