Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η easyJet μεταφέρει πτήσεις της από το Ηνωμένο Βασίλειο στη Γερμανία

Τατιάνα Ρόκου - 23 Ιούνιος 2021, 14:20

Η easyJet δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι έχει προσθέσει 150.000 περισσότερες θέσεις στο ενδοευρωπαϊκό δίκτυό της. Η εταιρεία άρχισε να μεταφέρει αεροσκάφη από το Ην. Βασίλειο στη Γερμανία με τις πτήσεις της για Πάλμα και Μαγιόρκα να αναχωρούν από το Βερολίνο.


Έχοντας ακυρώσει ήδη πτήσεις της ως απάντηση στους συνεχιζόμενους ταξιδιωτικούς περιορισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, η easyJet μεταφέρει δρομολόγιά της στην Ευρώπη. Έτσι, η εταιρεία άρχισε να μεταφέρει αεροσκάφη από το Ηνωμένο Βασίλειο στη Γερμανία με τις πτήσεις της για Πάλμα και Μαγιόρκα να αναχωρούν από το Βερολίνο.

“Με το 50% των πτήσεων της easyJet εντός Ευρώπης, βλέπουμε ότι οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ανοίγουν προοδευτικά, χρησιμοποιώντας νέα πλαίσια που επιτρέπουν τα ταξίδια και μεγάλο μέρος αυτών χωρίς περιορισμούς”, δήλωσε η easyJet. “Αυτή η χαλάρωση και η άρση των περιορισμών έχει προκαλέσει μια θετική δυναμική κρατήσεων σε όλη την Ευρώπη, με την πλειονότητα των δικών μας κρατήσεων να δείχνουν ένα ισχυρό ρεύμα προς την Ευρώπη, όταν σε κανονικές περιόδους θα υπήρχε μια διάσπαση 50-50 με το Ηνωμένο Βασίλειο”.

Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι έχει προσθέσει 150.000 περισσότερες θέσεις στο ενδοευρωπαϊκό δίκτυό της.

Πάντως, φορείς της ταξιδιωτικής βιομηχανίας σε όλη την Ευρώπη δεν αναμένουν σημαντική μεταφορά της επιβατικής κίνησης από την Αγγλία προς τους κύριους προορισμούς της Ευρώπης μέχρι τον Αύγουστο.

Μετά την υποβάθμιση της Πορτογαλίας στην “κόκκινη” λίστα, δεν υπάρχουν σημαντικοί προορισμοί για μαζικές διακοπές στην αγορά, που βρίσκονται στην πράσινη λίστα. Όπως και η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ελλάδα βρίσκονται στην “πορτοκαλί” λίστα.

“Η Ευρώπη αποδεικνύει ότι είναι δυνατή η ασφαλής επανέναρξη των ταξιδιών και συνεπώς συνεχίζουμε να παροτρύνουμε την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να το πράξει επειγόντως”, πρόσθεσε η αεροπορική εταιρεία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top