Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίTo Celebrity APEX στο νέο λιμάνι της Μυκόνου
Κρουαζιέρα

To Celebrity APEX στο νέο λιμάνι της Μυκόνου

Τον Έλληνα καπετάνιο κ. Εμμανουήλ Αλευρόπουλο υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου κ. Τάκης Μάνεσης.

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο “Celebrity APEX“, που “έπιασε” στο λιμάνι της Μυκόνου, είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο το οποίο, κατόπιν αιτήσεώς του και με την συμβολή της Δημοτικής Αρχής, πραγματοποιεί ελεύθερη διακίνηση επιβατών σε όλο το νησί.

Σύμφωνα με το mykonosdaily.gr, τον Έλληνα καπετάνιο κ. Εμμανουήλ Αλευρόπουλο, Vice President Marine Operations της εταιρείας Celebrity Cruises Inc., υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου κ. Τάκης Μάνεσης στα γραφεία της Διοίκησης και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας και το μέλλον της, μετά την πανδημία.

Τόσο ο πρόεδρος του ΔΛΤΜ όσο και ο Capt. Αλευρόπουλος ευχήθηκαν να υπάρξουν περισσότερα πλοία με ελεύθερη διακίνηση επιβατών στο νησί τηρώντας τα πρωτόκολλα ασφάλειας που προβλέπει τόσο η Ελλάδα, όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, σε δήλωσή του στο mykonosdaily.gr ανέφερε: “Είναι μία ευχάριστη εξέλιξη για το νησί της Μυκόνου, καθώς οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου θα μπορούν να επισκεφθούν τα καταστήματα του νησιού”.

Το Σάββατο 19 Ιουνίου, πριν την πρώτη αναχώρηση από ο λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, τον καπετάνιο και αντιπρόεδρο του στόλου της Celebrity Cruises κ. Μανώλη Αλευρόπουλο, καθώς και τον κ. Ανδρέα Στυλιανόπουλο, πρόεδρο του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator, αποκλειστικού αντιπροσώσπου του ομίλου της Royal Caribbean Group και της Celebrity Cruises σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία. Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στα ελληνικά νησιά και την Κύπρο και να επισκεφθούν την τη Ρόδο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τέλος τη Λεμεσό στην Κύπρο.

“Ύστερα από όλο αυτό τον καιρό, ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για όλους όσους είναι σε αυτό το μοναδικό κρουαζιερόπλοιο σε μια από τις γωνιές του κόσμου που κόβουν την ανάσα. Ο απόπλους σήμερα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τους φιλοξενούμενούς μας, το πλήρωμα και την εταιρεία”, δήλωσε η πρόεδρος και CEO της Celebrity Cruises Lisa Lutoff-Perlo. “Η επιστροφή στο Αιγαίο, όπου όλα ξεκίνησαν για εμάς και ύστερα από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα και το πλήρωμα του Celebrity Apex. Η Ελλάδα είχε πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας και τώρα ακόμα περισσότερο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024