Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο ελληνικό chapter της ASTA ανάμεσα στα πέντε καλύτερα αναπτυσσόμενα chapters διεθνώς
Τουριστικά γραφεία

Το ελληνικό chapter της ASTA ανάμεσα στα πέντε καλύτερα αναπτυσσόμενα chapters διεθνώς

'Από τον Οκτώβριο του 2020 που ανέλαβα τη θέση του προέδρου, η ομάδα μου κι εγώ βλέπουμε μια πολύ θετική ανταπόκριση και από ξενοδοχεία, αλλά και από τουριστικά γραφεία στο να γίνουν μέλη της ASTA και μάλιστα πρόσφατα είχαμε και το πρώτο εστιατόριο μέλος μας', λέει ο πρόεδρος του Chapter για Ελλάδα και Κύπρο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης.

Η Ελλάδα βρίσκεται μέσα στην short list της ASTA με τα πέντε καλύτερα αναπτυσσόμενα Chapters σε όλο τον κόσμο, μια λίστα που θα ανακοινωθεί μαζί με τον νικητή στο Σικάγο στο ετήσιο ASTA Global Convention στις 23-25 Αυγούστου 2021. To Συνέδριο της ASTA συγκεντρώνει πάνω από 2.000 συνέδρους και όπως αναμένεται φέτος θα έχει ιδιαίτερη σημασία για την επανεκκίνηση του τουρισμού. Η πλούσια ατζέντα του συνεδρίου εγγυάται την παροχή γνώσης στους συνέδρους, αλλά και ένα από τα πλουσιότερα σημεία για δικτύωση.


Ο πρόεδρος του Chapter για την Ελλάδα και την Κύπρο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης.

Στο φετινό συνέδριο της ASTA θα υπάρχει ελληνική παρουσία με τον πρόεδρο του Chapter για την Ελλάδα και την Κύπρο κ. Λεωνίδα Μπαμπάνη να λαμβάνει μέρος, και να τονίζει πόσο σημαντική είναι η αμερικανική αγορά για την Ελλάδα. Ο κ. Μπαμπάνης ανέλαβε πρόσφατα τη θέση του προέδρου του Chapter, το οποίο δραστηριοποιείται στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια και δηλώνει: “Το σημαντικότερο σχετικό γεγονός συνέβη το 2018 όπου, σε συνεργασία με την ΗΑΤΤΑ και τον ΕΟΤ πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα η ASTA Destination Expo, ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα, που αποδείχθηκε πολλά υποσχόμενο για την επόμενη μέρα του Αμερικανικού τουρισμού στη χώρα μας. Από τον Οκτώβριο του 2020 που ανέλαβα τη θέση του προέδρου, η ομάδα μου κι εγώ βλέπουμε μια πολύ θετική ανταπόκριση και από ξενοδοχεία, αλλά και από τουριστικά γραφεία στο να γίνουν μέλη της ASTA και μάλιστα πρόσφατα είχαμε και το πρώτο εστιατόριο μέλος μας. Σύντομα θα δημοσιευθεί το πρόγραμμα με τις εκδηλώσεις μας για το 2021-2022 ώστε να τονώσουμε τον τουρισμό από την Αμερική και να είμαστε πάντα κοντά σε αυτή την αγορά που είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο σοβαρές αγορές για την Ελλάδα. Θεωρούμε ότι από το φθινόπωρο του 2021, ενδέχεται να έχουμε τρεις αεροπορικές εταιρείες που θα συνεχίσουν να πετούν από την Αμερική στην Ελλάδα, την United Airlines, την American Airlines και την Emirates γεγονός που ενδυναμώνει την διείσδυσή μας στην αγορά αυτή”.

Με τη σκληρή δουλειά που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα, η Ελλάδα είναι σε θέση να διεκδικεί αυτό το βραβείο και φυσικά και όλα τα θετικά επακόλουθά του στον κλάδο του τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024