Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πρόσωπα

Απεβίωσε ο Λάκης Βενετόπουλος, πρώην πρόεδρος του ΣΕΤΕ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Ιούνιος 2021, 14:09

Επί χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΤΕ, 'στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τις προσπάθειες ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού', αναφέρει ο Σύνδεσμος.


Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και ιδρυτής της Variety Cruises, Λάκης Βενετόπουλος.

“Η οικογένεια του ΣΕΤΕ, το διοικητικό συμβούλιο και τα στελέχη του οργανισμού, το ΙΝΣΕΤΕ και η Marketing Greece, εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθιά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του Λάκη Βενετόπουλου, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του”, αναφέρει σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο ΣΕΤΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα στελέχη του οργανισμού, το ΙΝΣΕΤΕ και τη Marketing Greece, για την απώλεια του Λάκη Βενετόπουλου.

“Εμβληματική προσωπικότητα και οραματιστής, στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τις προσπάθειες ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού. Μέσα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία στα πλοία του που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Επί χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΤΕ, συνέβαλε με τις ιδέες του για την ανάληψη πρωτοβουλιών και την υλοποίηση σημαντικών δράσεων για τον τομέα.

Ο Λάκης Βενετόπουλος θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας για το ήθος, την ακεραιότητα, την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια, την ευγένεια και τη διορατικότητά του”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top