Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΑπεβίωσε ο Λάκης Βενετόπουλος, πρώην πρόεδρος του ΣΕΤΕ
Πρόσωπα

Απεβίωσε ο Λάκης Βενετόπουλος, πρώην πρόεδρος του ΣΕΤΕ

Επί χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΤΕ, 'στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τις προσπάθειες ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού', αναφέρει ο Σύνδεσμος.

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και ιδρυτής της Variety Cruises, Λάκης Βενετόπουλος.

“Η οικογένεια του ΣΕΤΕ, το διοικητικό συμβούλιο και τα στελέχη του οργανισμού, το ΙΝΣΕΤΕ και η Marketing Greece, εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθιά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του Λάκη Βενετόπουλου, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του”, αναφέρει σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο ΣΕΤΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα στελέχη του οργανισμού, το ΙΝΣΕΤΕ και τη Marketing Greece, για την απώλεια του Λάκη Βενετόπουλου.

“Εμβληματική προσωπικότητα και οραματιστής, στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τις προσπάθειες ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού. Μέσα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία στα πλοία του που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Επί χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΤΕ, συνέβαλε με τις ιδέες του για την ανάληψη πρωτοβουλιών και την υλοποίηση σημαντικών δράσεων για τον τομέα.

Ο Λάκης Βενετόπουλος θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας για το ήθος, την ακεραιότητα, την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια, την ευγένεια και τη διορατικότητά του”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024