Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήAtlantica Aqua Blue, το νέο ξενοδοχείο της Atlantica Hotels & Resorts στον Πρωταρά Κύπρου
Ξενοδοχεία

Atlantica Aqua Blue, το νέο ξενοδοχείο της Atlantica Hotels & Resorts στον Πρωταρά Κύπρου

Με εκ βάθρων ανακαίνιση συνολικής αξίας 12 εκατ. ευρώ, το ξενοδοχείο Atlantica Aqua Blue, απαρτίζεται συνολικά απο 237 δωμάτια.

Ο Όμιλος Atlantica Hotels & Resorts ανακοινώνει το άνοιγμα του τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείου Atlantica Aqua Blue το οποίο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από το δασικό πάρκο Κάβο Γκρέκο στον Πρωταρά. Το ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πόρτες του για πρώτη φορά στις 5 Ιουλίου 2021, υπό την πλήρη διαχείριση του ομίλου.

Με εκ βάθρων ανακαίνιση συνολικής αξίας 12 εκατ. ευρώ, το ξενοδοχείο Atlantica Aqua Blue, απαρτίζεται συνολικά απο 237 δωμάτια. Με πληθώρα επιλογών σε τύπους δωματίων, όπως δίκλινα δωμάτια, σουίτες και δωμάτια με πισίνες, το καθιστούν ιδανικό τόσο για ζευγάρια, όσο και οικογένειες. Τα δωμάτια έχουν μοντέρνα χαρακτηριστικά και μεσογειακό στυλ, με κύρια πηγή έμπνευσης τη Μεσόγειο και τη φύση.

Στο εστιατόριο Vasilikos θα σερβίρεται πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, ενώ στο εστιατόριο Elia, θα συνδυάζονται γεύσεις από την κυπριακή και ελληνική κουζίνα. Στο lobby bar του ξενοδοχείου, όπως και στα υπόλοιπα μπαρ, θα σερβίρονται ποτά και κρύοι καφέδες. Επιπλέον, δροσερά πιάτα όπως και πολλές επιλογές με κοκτέιλ θα σερβίρονται στο roofbar του ξενοδοχείου, “Seven Skies”.

Ανάμεσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μπορεί να βρει κανείς την οικογενειακή και παιδική πισίνα που συνοδεύεται από τσουλήθρες. Ακόμη, υπάρχει διαθέσιμο γυμναστήριο και σπα, όπου θα προσφέρονται αναζωογονητικές θεραπείες.


Για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν, ο όμιλος Atlantica Hotels and Resorts έχει αναπτύξει ολοκληρωμένο σχέδιο πρόληψης, ετοιμότητας και αντιμετώπισης του ιού COVID-19, όπως και πρότυπες λειτουργικές διαδικασίες με κύριο στόχο την ασφάλεια και υγεία τόσο των πελατών, όσο και των εργαζομένων και προμηθευτών της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024