Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠτήσεις στη Μάλτα δυο φορές την εβδομάδα από τη Cyprus Airways
Αεροπορικές εταιρείες

Πτήσεις στη Μάλτα δυο φορές την εβδομάδα από τη Cyprus Airways

Η Cyprus Airways συνδέει τη Λάρνακα, μέσω του διεθνούς δικτύου της, με 11 προορισμούς: Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σκιάθος, Πρέβεζα, Ρώμη, Πράγα, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και τώρα Μάλτα.

Η Cyprus Airways πραγματοποίησε την Κυριακή την παρθενική της πτήση, από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μάλτας. Οι επιβάτες της πτήσης ενθουσιάστηκαν από την υποδοχή του αεροσκάφους της Cyprus Airways στη Μάλτα, με την εθιμοτυπική υδάτινη αψίδα και για το δώρο που κάθε επιβάτης έλαβε από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μάλτας για να τιμήσει την περίσταση.

Ο πρόεδρος της Αρχής Τουρισμού της Μάλτας, Dr. Gavin Giulia, ήταν στο αεροδρόμιο για να καλωσορίσει τους πρώτους Κύπριους επισκέπτες και να μιλήσει με το πλήρωμα της Cyprus Airways.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές συνεχίζουν να εντατικοποιούν την προσπάθειά τους, καθώς το καλοκαίρι ξεκινά με μια σειρά προορισμών από την Κύπρο μεταξύ των οποίων και η Μάλτα. Η αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις στη Μάλτα δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή.

Η Cyprus Airways συνδέει τη Λάρνακα, μέσω του διεθνούς δικτύου της, με 11 προορισμούς: Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σκιάθος, Πρέβεζα, Ρώμη, Πράγα, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και τώρα Μάλτα. Για τις προσπάθειές της να εμπλουτίσει τον τοπικό τουρισμό, η Cyprus Airways βραβεύθηκε κατά τα τελευταία Κυπριακά Τουριστικά Βραβεία.

Επιπλέον, η Cyprus Airways ανακοίνωσε μηδενικό τέλος για αλλαγή πτήσης στα εισιτήρια κατηγορίας basic, σύμφωνα με τους κανονισμούς του ναύλου.

Ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Σάββας Περδίος ήταν μεταξύ των αξιωματούχων που συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας χθες το απόγευμα για να χαιρετίσουν την εναρκτήρια πτήση της Cyprus Airways από τη Μάλτα. Ο κ. Περδίος δήλωσε: “Καθώς η ανάκαμψη των ταξιδιών συνεχίζει , η Κύπρος είναι έτοιμη να καλωσορίσει και πάλι αυτό το καλοκαίρι τους επισκέπτες προσφέροντας περισσότερες επιλογές πτήσεων και προσφορές. Είμαστε χαρούμενοι που η Cyprus Airways εξερευνά νέα δρομολόγια και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ανάκαμψης των ταξιδιών”.

Ο CΟO της Cyprus Airways, κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, δήλωσε: “Είμαστε ευτυχείς που συνεισφέρουμε στην ανάκαμψη του τουρισμού στην Κύπρο και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε ταξιδιώτες από τη Μάλτα στα δρομολόγιά μας προς την Κύπρο. Τα δύο μεσογειακά νησιά έχουν πολλά κοινά, είναι και τα δύο μέλη της ΕΕ, με κοινή μεσογειακή κουλτούρα και την ανάγκη αεροπορικών συνδέσεων που συμβάλλουν στη στήριξη της οικονομίας τους. Ανυπομονούμε να παίξουμε σημαντικό ρόλο στη στήριξη της Κύπρου και των Κυπρίων ταξιδιωτών, καθώς η ανάκαμψη του τουρισμού ξεκινά με την υιοθέτηση του ψηφιακού πιστοποιητικού COVID της ΕΕ, που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους πολίτες να ταξιδεύουν με ασφάλεια”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024