Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο Αμπού Ντάμπι προσφέρει δωρεάν εμβόλια για όλους τους τουρίστες
Προορισμός

Το Αμπού Ντάμπι προσφέρει δωρεάν εμβόλια για όλους τους τουρίστες

Το Αμπού Ντάμπι προσφέρει στους τουρίστες δωρεάν εμβολιασμό κατά της COVID-19 (με τα εμβόλια της κινεζικής Sinopharm και της Pfizer/BioNTech), ο οποίος μέχρι σήμερα προσφερόταν μόνο σε πολίτες των ΗΑΕ και σε όσους είχαν καθεστώς μόνιμης κατοικίας στη χώρα.

Οι επισκέπτες με βίζα που έχει εκδοθεί από το Αμπού Ντάμπι και οι κάτοχοι διαβατηρίων που δικαιούνται τουριστική βίζα όταν φθάνουν στα ΗΑΕ μέσω του Αμπού Ντάμπι θα μπορούν να κάνουν κράτηση δωρεάν εμβολίων, σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρείχε η Εταιρεία Ιατρικών Υπηρεσιών του Αμπού Ντάμπι, η οποία διαχειρίζεται τις υποδομές δημόσιας υγείας του εμιράτου.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι επισκέπτες με βίζα που έχει εκδοθεί από το Αμπού Ντάμπι και οι κάτοχοι διαβατηρίων που δικαιούνται τουριστική βίζα όταν φθάνουν στα ΗΑΕ μέσω του Αμπού Ντάμπι θα μπορούν να κάνουν κράτηση δωρεάν εμβολίων, σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρείχε η Εταιρεία Ιατρικών Υπηρεσιών του Αμπού Ντάμπι, η οποία διαχειρίζεται τις υποδομές δημόσιας υγείας του εμιράτου.

Οι κάτοχοι ληγμένης άδειας διαμονής ή ληγμένης βίζας εισόδου επίσης θα δικαιούνται δωρεάν εμβολιασμό, όπως δήλωσε το Γραφείο Τύπου του Αμπού Ντάμπι.

Όσοι εισέρχονται οδικώς από άλλα εμιράτα υποβάλλονται σε τεστ για κορονοϊό για να αποδειχτεί ότι δεν είναι μολυσμένοι.

Οι ταξιδιώτες από 27 χώρες, περιλαμβανομένων της Κίνας, της Γερμανίας και των ΗΠΑ, μπορούν να εισέρχονται χωρίς καραντίνα κατά την άφιξή τους.

Σημειώνεται ότι προσφέρονται τα εμβόλια της κινεζικής Sinopharm και της Pfizer/BioNTech.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024