Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Ellinair: 'Δεν είμαστε σε καθεστώς αναστολής λειτουργίας'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Ιούλιος 2021, 13:23

Η εταιρεία μάλιστα αδειοδοτήθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Ρωσίας για την εκτέλεση περιορισμένου προγράμματος πτήσεων λόγω της πανδημίας, το οποίο σύντομα θα τεθεί σε εφαρμογή δεδομένης της επαναξιολογης των επιδημιολογικών δεδομένων.


“Ο Όμιλος δε βρίσκεται σε αναστολή εργασίας, αλλά η Mouzenidis Travel Ελλάδος. Ο όμιλος κατέχει αρκετές εταιρείες και όλες είναι ενεργές εκτός από την Μouzenidis Travel αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα”, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της στο Facebook η Ellinair.

Και η εταιρεία συνεχίζει: “Η Ellinair δε βρίσκεται σε αναστολή εργασίας, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο άρθρο, αλλά τελεί εν αναμονή επανέναρξης του πτητικού της έργου. Ένα μέρος του προσωπικού της ήταν σε καθεστώς αναστολή εργασίας, ενώ από εχθές μετά την κατάργηση των αναστολών εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Η Ellinair προχωρεί με τη συντήρηση των αεροσκαφών της ώστε να είναι σε θέση να πετάξει, όταν οι ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε αυτή η πανδημία το επιτρέψουν. Τα κεντρικά γραφεία της διοίκησης της Ellinair, στον κόμβο αεροδρομίου δεν έχουν σταματήσει την λειτουργία τους από την ίδρυση της αεροπορικής εταιρείας έως τώρα.

Τέλος, θα πρέπει να αναρωτηθείτε και να εκφράσετε την απορία γιατί ενώ η Ellinair έχει χάσει το 95% του τζίρου της κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δεν έχει ενισχυθεί οικονομικά, ενώ άλλες παρεμφερείς εταιρείες του αεροπορικού κλάδου έχουν λάβει σοβαρή οικονομική στήριξη!

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η εταιρεία αδειοδοτήθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Ρωσίας για την εκτέλεση περιορισμένου προγράμματος πτήσεων λόγω της πανδημίας, το οποίο σύντομα θα τεθεί σε εφαρμογή δεδομένης της επαναξιολογης των επιδημιολογικών δεδομένων”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top