Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΚανείς επιζών από το Antonov με 28 επιβαίνοντες που συνετρίβη στη ρωσική Άπω Ανατολή
Αερομεταφορές

Κανείς επιζών από το Antonov με 28 επιβαίνοντες που συνετρίβη στη ρωσική Άπω Ανατολή

Σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας, το αεροσκάφος συνετρίβη σε βραχώδη πλαγιά καθώς ετοιμαζόταν να προσγειωθεί υπό συνθήκες χαμηλής ορατότητας, λόγω της νέφωσης που επικρατούσε την περιοχή, που βρίσκεται βόρεια της χερσονήσου Καμτσάτκα.

Δεν υπάρχουν επιζώντες από την συντριβή του ρωσικού ελικοφόρου αεροσκάφους Antonov (An-26) στην ρωσική Άπω Ανατολή, μετέδωσαν τα πρακτορεία Interfax και RIA, επικαλούμενα πηγές των συνεργείων διάσωσης. Τα συντρίμμια του αεροσκάφους εντοπίσθηκαν στο σημείο όπου συνετρίβη επάνω σε βράχο, σε απόσταση 4 χλμ. από την κωμόπολη Palana, όπου κατευθυνόταν το An-26, με 28 επιβαίνοντες (22 επιβάτες και 6 μέλη του πληρώματος).

Η δήμαρχος της Palana, Olga Mokhireva, ήταν μεταξύ των επιβαινόντων.

Σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας και όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, το αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο Petropavlovsk – Kamchatsky, συνετρίβη σε βραχώδη πλαγιά καθώς ετοιμαζόταν να προσγειωθεί υπό συνθήκες χαμηλής ορατότητας, λόγω της νέφωσης που επικρατούσε την περιοχή, που βρίσκεται βόρεια της χερσονήσου Kamchatka.

Το σοβιετικής κατασκευής αεροσκάφος πετούσε από το 1982.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024