Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Πρόγραμμα Επιχορηγημένων Καλοκαιρινών Διακοπών του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Ιούλιος 2021, 09:31

Πρόσκληση για συμμετοχή Τουριστικών Καταλυμάτων και Τουριστικών Γραφείων στο 'Πρόγραμμα Επιχορηγημένων Καλοκαιρινών Διακοπών' για την περίοδο 15 Ιουλίου 2021 - 31 Αυγούστου 2021.


Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου ανακοινώνει “Πρόγραμμα Επιχορηγημένων Καλοκαιρινών Διακοπών”, για την περίοδο από 15 Ιουλίου 2021 μέχρι και 31 Αυγούστου 2021.

Στο Πρόγραμμα θα μπορούν να συμμετάσχουν τουριστικά καταλύματα (ξενοδοχεία, οργανωμένα διαμερίσματα, τουριστικά χωριά, αγροτουριστικά καταλύματα) και τουριστικά γραφεία που συνεργάζονται με νόμιμα τουριστικά καταλύματα, τα οποία μπορούν να προσφέρουν για την περίοδο από την 15η Ιουλίου 2021 μέχρι και την 31η Αυγούστου 2021 μέγιστη τιμή 80 ευρώ (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ) για δίκλινο δωμάτιο, με πρόγευμα, ανά ημέρα, με ελάχιστη παραμονή τα 3 βράδια.

Το Πρόγραμμα θα προβλέπει επίσης την κάλυψη του 35% του κόστους διαμονής από το υφυπουργείο.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα για την περίοδο από την 15η Ιουλίου 2021 μέχρι και την 31η Αυγούστου 2021 μπορούν να υποβάλουν σχετική δήλωση συμμετοχής στο Υφυπουργείο Τουρισμού. Περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς επίσης και δήλωση συμμετοχής, μπορούν να εξασφαλίσουν από την εταιρική ιστοσελίδα του υφυπουργείου tourism.gov.cy (στήλη ανακοινώσεις).

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δήλωσης τουριστικών επιχειρήσεων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα είναι η Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 στις 13.00. Ακολούθως θα ετοιμαστούν οι σχετικοί κατάλογοι για ενημέρωση του κοινού.

Δικαιούχοι του Σχεδίου είναι όλοι οι μόνιμα διαμένοντες στο νησί, οι οποίοι:

  • Έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση
  • Έχουν αναρρώσει από το ιό μέχρι και 180 μέρες πριν την παραμονή τους στο κατάλυμα.

Για όλα τα πιο πάνω, οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν, σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, τα σχετικά αποδεικτικά κατά την άφιξή τους στο κατάλυμα της επιλογής τους. Από την υποχρέωση προσκόμισης εξαιρούνται τα άτομα κάτω των 16 ετών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top