Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Γαλάζια Σημαία και φέτος στην παραλία του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Ιούλιος 2021, 11:11

Οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν πριν την απονομή της Γαλάζιας Σημαίας ήταν ιδιαίτερα αυστηροί, κάτι που αποδεικνύει και την αποτελεσματικότητα της 'πράσινης' πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διαχρονικά εφαρμόζει η Σ. Γιαννικάκης ΑΕ.


Σε μια λιτή τελετή, αλλά με την επισημότητα που αρμόζει στο κύρος του θεσμού, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 η έπαρση της Γαλάζιας Σημαίας στην παραλία του ξενοδοχείου Fodele Beach & Water Park Holiday Resort.

Παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου, φορέων και αρχών, η Διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου, μαζί και με τους ξένους επισκέπτες, συμμετείχαν και φέτος σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη, αλλά και σημαντική γιορτή για το περιβάλλον. Η Γαλάζια Σημαία κυματίζει για μια ακόμα χρονιά στην παραλία του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα περιβαλλοντικής επαγρύπνησης από την Κρήτη σε όλο τον κόσμο, μέσα από τους χιλιάδες επισκέπτες του ξενοδοχείου.Αξίζει να τονιστεί ότι οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν πριν την απονομή της Γαλάζιας Σημαίας, για την επιβεβαίωση της εφαρμογής των απαραίτητων μέτρων προστασίας του περιβάλλοντος, ήταν ιδιαίτερα αυστηροί, κάτι που αποδεικνύει και την αποτελεσματικότητα της “πράσινης” πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διαχρονικά εφαρμόζει η Σ. Γιαννικάκης ΑΕ. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν στελέχη της εταιρείας “για εμάς, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι κάτι παραπάνω από τμήμα ενός επιχειρηματικού σχεδίου. Αποτελεί, ειδικά σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος, υποχρέωση απέναντι στις επόμενες γενιές. Γι’αυτό και φροντίζουμε να εναρμονίζουμε τις δραστηριότητές μας με το φυσικό περιβάλλον που μας φιλοξενεί, ενώ δίνουμε και στους επισκέπτες μας τη δυνατότητα να γίνουν μέρος αυτής της προσπάθειας. Κάτι που, όπως διαπιστώνουμε κάθε χρόνο, τους γεμίζει χαρά και ικανοποίηση”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top